מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים עם המשרד לאיכות הסביבה ??אחד07/04/2009
הבת שלי התקבלה לצערי שנה הבאה לאשכול גנים חדש בת"א שנבנה בימים אלו בצמוד לבניין שעליו מספר רב של אנטנות . שאני נכנס למפה של משרד איכות הסביבה מתברר שהמפה שקרית ולא מעודכנת . במפה מופיעות רק 2 אנטנות על המבנה והיתר מופיעות רק במפה אחרת של ה"מיועדים להקמה" למרות שהם כבר פעילות זמן רב, ואין שום מידע עליהם- עוצמות שידור או כול בדיקה שנעשתה לגביהם . שמתי לב שזאת השיטה החדשה לטייח האנטות, במפת "המיועדים להקמה " למעשה מורכבת מאנטנות פעילות רבות בכל רחבי הארץ כבר שנים בלי שום מידע עליהם או ביקורת שנערכו למרות שהם כאמור כבר שנים פעילות . כול זה הופך את מפת האנטנות הסלולאריות לחסרת ערך ואף אחד לא פוצה פה . במקרה הנוכחי זה פשוט זועק לשמיים כי מדובר במבנה מאורך שהאנטנות השונות עומדות בקצוות הבניין בנקודות שונות ואפשר לראות בירור שמדובר בסוגים שונים של אנטנות ושל חברות רבות . הכול כאמור בבנין שצמוד כ15 מטר לגן ילדים חדש ואני עומד חסר אונים בלי יכולת לעשות דבר בעניין . לעיריה בת"א לא אכפת בכלל מהעניין שנקרא קרינה ונראה שגם למשרד איכות הסביבה לא מממש אכפת . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבור שולחן במשרד
רם דישון07/04/2009של ד"ר סטיליאן גלברג, ראש אגף רעש וקרינה במשרד להגנת הסביבה.
בנוסף, יש כעת שר חדש, שנראה יותר נאור מקודמו. נסה להשפיע גם עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה אנטנות במרחק 15 מ' מגן ילדים
ד``ר דני וולף08/04/2009הבעיה היא לא רק שאין אזכור של האנטנות במפה של המשרד עוכר הסביבה, אלא שמצבור כזה של אנטנות נמצא במרחק של 15 מטרים מהגן. זה שערורייתי מאוד.
הייתי אומר, קודם כל רעש ציבורי, תקשורת, הפגנות, שביתות. זה בנפשם של הילדים. הם בסיכון!!! חברות הסלולר מתרשמות רק מרעש ציבורי ומהתקשורת ודעת הקהל. אחרת אין שום סיכוי לשנות משהו אצל המושחתים מאיכות הסביבה, ובוודאי שלא מהדורסנים של החברות הסלולריות.
בברכת חג שמח
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה ,למי פונים
אחד08/04/2009שלחתי הודעה בעבר דרך האתר של המשרד לאיכות הסביבה ועד היום לא קבלתי תשובה .
עם מי מדברים לקבל לפחות מידע בסיסי מה יש שם על הגג והאם נערכו לאנטנות בדיקות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
ד"ר זמיר שליט"א08/04/2009טלפני למשרד איכ"ס 02-6495869 במשיבון תבחרי: הממונה על פניות הציבור.
תבקשי ממנה לכל אנטנה (חייבת להגיד את הכתובת המדוייקת שלה) את סקר הבטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה.
היא תשלח לך בדוא"ל. תצרפי כמה מילים היכן את לגבי האנטנות, ותשלחי לי [email protected] אני אראה אם יש משהו בולט, ואעביר למהנדס המלומד שלנו רם דישון. הוא יענה לך ישירות מה הסיכון שיש לך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)