האם זה מסוכן לישון ליד מטען סלולרי?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם זה מסוכן לישון ליד מטען סלולרי?
    יוסי
    09/04/2009

מדי לילה אני יושן ליד מטען סלולרי קרוב לראש (מרחק של כ-40 ס"מ) כשהטלפון לא מחובר, שמעתי שהמטען מפיץ קרינה גם אם הטלפון עצמו לא מחובר.
    שאלתי היא האם הקרינה שהמטען מפיץ מסוכנת מדי ושעדיף לנתק את המטען שאני במיטה?

בברכה, יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה מסוכן ?

ד"ר זמיר שליט"א
    10/04/2009

כל מכשיר חשמלי יוצר שדה מגנטי. מטען סלולרי לא מחובר יוצר שדה חלש יחסית 2-3 מיליגאוס, ומחובר - חזק הרבה יותר. מטען לא מחובר אינו מסכן אותך מ- 40 ס"מ אבל מחר לא תשים לב, תחבר לו טלפון, תלך לישון על ידו, ותהיה חשוף לשדה חזק, עליו אפילו משרד איכ"ס הזהיר את הציבור.
    במקום לחשב סנטימטרים, כדאי להתרחק מהמטען. שים אותו במטבח, ולך לישון בשקט.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממטען - פירסומי המשרד להגה"ס

ד"ר זמיר שליט
    25/09/2011

אחרי שהמשרד להגה"ס ישר קו איתי וירד מהמלצה של סף לחשיפת הציבור של- 1,000 מיליגאוס, ל- 2 מיליגאוס, אני שמעתי את האזהרה מפיו של הממונה על בטיחות קרינה במשרד זה, ד"ר סטיליאן גלברג, בשנת 2007. גם ראיתי את זה כתוב. אני לא עוקב, אבל באתר שלהם צריכה להיות האזהרה.
    כלך טוב ושנה טובה,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנתי הלילה ליד מטען סלולארי

יהודי
    13/05/2015

שלום וברכה
    ישנתי הלילה ליד מטען סלולארי מחובר לסלולארי. האם זה עשה לי נזק? מה? היאך ניתן לתקן? יש עוד משהו שכדאי שאני אדע?
    לתשובתכם אודה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנזק מקרינה אלקטרומגנטית נגרם רק

ד``ר דני וולף
    14/05/2015

אחרי חשיפה של שנים במשך שעות רבות. חשיפות חד פעמיות מזדמנות זניחות לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנזק מקרינה אלקטרומגנטית נגרם רק

ד``ר דני וולף
    14/05/2015

אחרי חשיפה של שנים במשך שעות רבות. חשיפות חד פעמיות מזדמנות זניחות לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו