מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מחדר חשמלשוולוב אלה12/04/2009
שלום
אני רכשתי דירה בפרוייקט חדש בקומה ראשונה
מתחת לדירה שלי , בקומת הקרקע , יהיה ממוקם חדר חשמל של כל הבנין
גובה הקומה שלי הוא כ3,4 מטרים מעל קומת הקרקע
האם יש סכנה מהקרינה ? איך אוכל לדעת?
חדר החשמל נמצא בדיוק מתחתיי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מחדר החשמל
ד"ר זמיר שליט"א12/04/2009יש לנו בעייה.
האם יש כבר חשמל בבית ? חשוב מאד למדוד מה השדה המגנטי המגיע לדירה, מחדר השנאים.
אם יש כבר חשמל, תוכלו למדוד בעצמכם. את מכשיר המדידה אני אשאיל לכם.
חשוב לדעת זאת בהקדם האפשרי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
שוולוב אלה12/04/2009הבניין יהיה מוכן רק בעוד כשנה
האם עליי להיות מודאגת? מה לעשות אם המדידות יראו קרינה חריגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
ד"ר זמיר שליט"א12/04/2009כדי לטפל בעניין בעוד מועד, ולפני שירכיבו כבר את מערכת השנאים והכבלים, כדאי שתדברו עם מהנדס החשמל האחראי, ותזכירו לו שלפי תקן המשרד להגנת הסביבה אסור שחשיפת אנשים בדירתכם תעבור 2 מיליגאוס, במיצוע ל- 24 שעות. נתון זה הוא יוכל לברר גם במשרד איכ"ס (עם האחראי על בטיחות קרינה ד"ר סטיליאן גלברג טל. 026495869). אני דורש שהחשיפה תהיה נמוכה ככל האפשר ושלא תעבור 1 מיליגאוס, אבל אני לא בטוח ששומעים לי.
חברת החשמל לא אוהבים ערך זה, ולא מוכנים לשמוע על פחות מ- 1,000 מיליגאוס. אל תתעסקו איתם אלא עם מהנדס החשמל. אם לא ילך איתו, תפנו מייד לשר התשתיות שיתערב לטובתכם. כבוד השר בן אליעזר מכיר את הנושא, ועזר במקרים קודמים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)