גז טבעי ופרופאן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• גז טבעי ופרופאן
    מאיה
    16/04/2009

האם ידוע לכם מה פחות מזיק גז טבעי או פרופאן? יש לי מנגל בבית שעובד על פרופאן ושמעתי שהזג הזה מסוכן לנשום אותו. האם כדאי רצוי שאחליף למנגל העובד על גז טבעי(גז בישול)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גז טבעי ופרופאן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט כדאי להחליף לגז טבעי

ד``ר דני וולף
    16/04/2009

בהחלט כדאי להחליף לגז טבעי, אולם מ- מינגול של פעם בשבוע אם לא משאירים את הגז פתוח זמן רב לפני ההצתה, ולא מכניסים את הראש לתוך המנגל לא יקרה דבר.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ההצתה אין הבדל?

מאיה
    16/04/2009

תודה על התשובה. ברשותך יש לי עוד שאלה...
    לאחר ההצתה של המנגל האם יש הבדל בין העשן שיוצא מגז טבעי לעשן של גז פרופאן?
    זאת אומרת האם העשן רעיל יותר או נדבק לאוכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיפת עשן בכל מקרה רעילה

ד``ר דני וולף
    16/04/2009

שאיפת עשן בכל מקרה רעילה ומזיקה, גם אם מדובר בגחלים וסטיק על גחלים מאוד לא בריא לשאוף את העשן. גם עשן סיגריות יש בו מעל 100 סוגי רעלים. אבל, כאמור, כל דבר שהוא קצת וחולף לא יזיק. בקשר לאוכל, הוא לא סופג את העשן, אולם שוחרי הבריאות גם לא מאושרים מאכילת אוכל שרוף. אני לוקח את החיים בפרופורציה, ואפילו אוהב למנגל ולאכול סטיק עסיסי מידי פעם, בייחוד היום במימונה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו