מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדר חשמלאלה16/04/2009
שלום לד"ר זמיר שליט"א
שאלתי אותך לפני כמה ימים על חדר חשמל מתחת לדירה שלי כאשר הדירה שלי היא בקומה ראשונה וחדר החשמל בקומת קרקע ואמרת לי שבחדר שנאים יש קרינה וזו בעיה.
יצרתי קשר עם הקבלן והוא אמר לי שהחדר הוא לא חדר שנאים אלא חדר עם ארון חשמל
אני קצת מבולבלת
האם בחדר חשמל חייבים להיות שנאים?
האם בחדר חשמל ללא שנאים אין קרינה?
אם אין שנאים בחדר החשמל אז איפה הם ממוקמים?
אודה לך מאוד אם תוכל להשיב על השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר חשמל
ד"ר זמיר שליט"א16/04/2009אם מה שאמר הקבלן אמת היא, אין לך מה לדאוג. מארון חשמל אפילו שמשרה שדה מגנטי חזק, לאחר כ- 1 מטר, השדה המגנטי דועך עד לרקע.
יש לי בעייה : מרוב שקרים שכבר שמעתי, נעשיתי פרנואיד, ואני חושש שבכל זאת בחדר זה עלולים להיות אלמנטים שישרו שדה מגנטי ניכר מחוץ לחדר.
אי לכך אני מציע שתמדדו את השדה המגנטי שם, לפני שתשלמו את כל הכסף.
אני אשאיל לכם מכשיר מדידה.
כל טוב, זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ משנאים ישנן עוד אפשרויות
ד``ר דני וולף16/04/2009חוץ מחדר שנאים ישנן עוד אפשרויות לא סימפטיות לקרינה, כמו חדר חימום מים מרכזי, ועוד כל מיני מרעים ומזיקים. למה שלא תיכנסו לחדר ותראו מה יש בתוכו, ואולי הטוב ביותר למדוד קרינה.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)