קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    ליאת א
    18/04/2009

שלום רב,

אני אישה בת 65.

ברצוני לשאול לגבי טיפולי הקרנות לגזזת ועוד שנעשו לפני כ 40-50 שנה.
    האם מישהו יודע מה היקף הקרינה שהיה בטיפולים מסוג זה?
    האם זה היקף קרינה שדומה נניח לבדיקת סיטי? צילום? 100 בדיקות סיטי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    18/04/2009

השם של שמעון לאישה, לא מסתדר לי, אני מבין, רותם, חן, דניאל ועוד, שכאלו אני מכיר.
    עכשיו ברצינות:
    הבעייה שאת מעלה היתה חמורה ביותר, וחסרת אחריות באופן מטורף, מצד אנשי משרד הבריאות, שלקחו חלק בניסוי אנושי ללא רשות. הוא גרם לחולי רבו למקרי מוות רבים. ידועים לי הרבה פרטים על פרשה זו, שמרתיחה אותי, כל פעם מחדש. היתה על כך גם כתבה ממצה בטלויזיה, ושם הוצג הרבה חומר. ניתן להגיע לכתבה זו ללא בעיה.
    אבל, אני לא יכול לכמת (מלשון כמות) ולהשוותל את הקרינות לבדיקת CT, מהנימוק הפשוט, שכל התיקים ובהם הנתונים, שמורים באופן קיצוני, ואין לשום אדם שאינו במערכת גישה אליו.
    מספר החולים הרב בגידולי מוח, שחלו, עדיין חולים ואלה שמתו, מעידים כאלף עדים שכמויות הקרינה היו מטורפות. הטימטום להגיד שזה ירפא את הגזזת היה למעלה מהבנתי.
    השורה האחרונה, אם זו את שהיית בין המחשפים, אנא הקפידי על בדיקות סדירות, בדיקות מעבדה, וכן ב- MRI, לא ב- CT שזה עוד רנטגן במנות גדושות. קיבלת כבר מספיק. הייתי מציע גם תוספי מזון להקטנת הנזק, אם תרצי אשלח לך חומר בדוא"ל שלי.
    כל טוב, ובריאות טובה,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו