סלולאר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סלולאר
    ליאת א
    20/04/2009

שלום

לגבי דיבור בסלולר רציתי לשאול 3 שאלות
    1. מה עדיף לדבר עם אזניה ( בלוטות / עם חוט ) על האוזן או לדבר ישירות עם הסלולר?
    קראתי בפורום שבמקום אחד ציינתם שאזניה מפחיתה פי 20 את העוצמה. אך במקום אחר צויין על ידי מומחה אחר כי האזניה מכניסה את הקרינה למוח ולכן עדיף אולי בלי.
    2. כשאני מדבר בטלפון עם ספיקר במרחק של כ 20 סמ האם יש קרינה משמעותית?
    3. לפעמים אני יושב ברכב חונה ומדבר כשהטלפון ביד בספיקר. אמרו לי שהרכב הסגור גורם לכך שהקרינה מוגברת אליי. האם זה נכון?
    4. אני מסתובב עם הסלולר דלוק בכיס הקדמי במשך שעות רבות ביום. 10 שעות. אינני מסתובב עם תיק כך שאין לי מקום אחר לשים אותו. האם זה יוצר הרבה קרינה לגוף? האם במידה ואשים אותו על נרתיק על החגורה בצד הגוף זה עדיף?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלולאר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלולאר

ד"ר זמיר שליט"א
    21/04/2009

1. אוזנית בלוטות' משדרת כ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, ורגילה מורידה את הקרינה פי 20. אז תלוי כמה הקרינה אותו זמן, בהתאם לקליטה. יש עוד אפשרות לדבר עם רמקול, כשהטלפון רחוק מהגוף. אחרי כ- 50 ס"מ הקרינה לא עולה על הרקע.
    2. מ- 20 ס"מ יש עדיין קרינה מעל הרצוי.
    3. ברכב הקרינה מוחזרת ורצה בתוך הרכב. זה מסוכן.
    4. להסתובב עם הסלולר בכיס זה לייצר בעייה היכן שאין. אם אין לך תיק, צריך לקנות תיק ולשים את הטלפון שם. זה עדיף על קרינת הסיגנלים שהטלפון משדר מדי דקה במצב כוננות. על הגוף לא כדאי לשים בשום מקרה. חבל לסכן אותו. על תיק דיברנו, נא לרוץ ולקנות תיק.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו