מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סלולארליאת א20/04/2009
שלום
לגבי דיבור בסלולר רציתי לשאול 3 שאלות
1. מה עדיף לדבר עם אזניה ( בלוטות / עם חוט ) על האוזן או לדבר ישירות עם הסלולר?
קראתי בפורום שבמקום אחד ציינתם שאזניה מפחיתה פי 20 את העוצמה. אך במקום אחר צויין על ידי מומחה אחר כי האזניה מכניסה את הקרינה למוח ולכן עדיף אולי בלי.
2. כשאני מדבר בטלפון עם ספיקר במרחק של כ 20 סמ האם יש קרינה משמעותית?
3. לפעמים אני יושב ברכב חונה ומדבר כשהטלפון ביד בספיקר. אמרו לי שהרכב הסגור גורם לכך שהקרינה מוגברת אליי. האם זה נכון?
4. אני מסתובב עם הסלולר דלוק בכיס הקדמי במשך שעות רבות ביום. 10 שעות. אינני מסתובב עם תיק כך שאין לי מקום אחר לשים אותו. האם זה יוצר הרבה קרינה לגוף? האם במידה ואשים אותו על נרתיק על החגורה בצד הגוף זה עדיף?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלולאר
ד"ר זמיר שליט"א21/04/20091. אוזנית בלוטות' משדרת כ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, ורגילה מורידה את הקרינה פי 20. אז תלוי כמה הקרינה אותו זמן, בהתאם לקליטה. יש עוד אפשרות לדבר עם רמקול, כשהטלפון רחוק מהגוף. אחרי כ- 50 ס"מ הקרינה לא עולה על הרקע.
2. מ- 20 ס"מ יש עדיין קרינה מעל הרצוי.
3. ברכב הקרינה מוחזרת ורצה בתוך הרכב. זה מסוכן.
4. להסתובב עם הסלולר בכיס זה לייצר בעייה היכן שאין. אם אין לך תיק, צריך לקנות תיק ולשים את הטלפון שם. זה עדיף על קרינת הסיגנלים שהטלפון משדר מדי דקה במצב כוננות. על הגוף לא כדאי לשים בשום מקרה. חבל לסכן אותו. על תיק דיברנו, נא לרוץ ולקנות תיק.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)