איזה קרינה חזקה יותר באופן משמעותי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• איזה קרינה חזקה יותר באופן משמעותי
    תומר
    21/04/2009

היי,
    ברצוני לשאול ,אם יש פליטת קרינה חזקה יותר בזמן דיבור בטלפון הסלולרי מאשר בזמן שלא מדברים בטלפון הסללורי אבל הוא כן מוצמד לאוזן , כלומר מצב בו אני לא בשיחה אבל בכול זאת הטלפון מוצמד לאוזן.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם כאשר הטלפון איננו בשיחה

רם דישון
    21/04/2009

הוא משדר אות חזק בן כמה שניות כל מספר דקות, לכן לא מומלץ להצמיד אותו לאוזן גם כשאינו בשיחה.
    כמובן שבזמן דיבור (שיחה) יש פליטה רציפה, אבל עוצמתה בדרך כלל נמוכה במקצת מהשידור הקצר הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רם יש לי שאלה נוספת

תומר
    22/04/2009

1.אמרת שכאשר הטלפון לא בשיחה הוא משדר קרינה כול כמה דקות ,אם ככה אז איך הוא מקבל שיחה בזמן הקצר שהוא אינו משדר קרינה ,?

2. אם אני שם את הטלפון הסלולרי במצב מטוס , האם הוא משדר קרינה ,ואם כן מה רמת הקרינה שהוא משדר במצב מטוס לעומת מצב רגיל ,

תודה
    תומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני מבין את השאלה

רם דישון
    22/04/2009

הטלפון משדר 3 שניות כל 7 דקות. ביתר הזמן הוא במצב קליטה והמתנה לשיחות. אז היכן הבעיה?
    במצב טיסה הטלפון יכול רק להשמיע מוזיקה, להפעיל משחקים, יומן וכו'. פונקצית הוצאת וקבלת שיחות מבוטלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קובי
    22/04/2009

תוכל להסביר לי בבקשה למה הכוונה שהיא מונטרלת ע"י תוכנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו