דאגה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• דאגה
    יואב
    21/04/2009

עברתי כעת טיפול שיניים שבו עברתי 2 צילומים. הצילומי הם של השן ולכן מאד מאד קרובים לראש.
    בבקשה אם יתאפשר לענות לי:
    1.הנזק הוא חמור?
    2.מה אפשר לעשות, הרי טיפול שיניים הוא די חובה וגם צילומים!
    3.החשש העיקרי שלי הוא פגיעה (אפילו קלה) מוחית ויש לי הרגשה שאם קרן כזו מגיעה לעצמות
    היא על אחת כמה וכמה "מחבלת" במוח.

כמה שזה נשמע מוזר, אני עוקב אחרי הפורום כשנה ושמח שיש מאבק בתופעה הכי מקובלת היום
    בעולם הזריז שבו לאף אחד לא איכפת מה יקרה למוח שלו עצמו והעיקר 'להספיק ת'עבודה'.

תודה, יואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רנטגן במסגרת טיפול שיניים

רם דישון
    21/04/2009

נעשה בדרך כלל בעוצמה נמוכה. בנוסף, ישנו חרוט שקוף ליד השפופרת שתפקידו להגביל את הקרינה לאיזור השן בלבד, כך שבניגוד לדעתך, אין פגיעה בראש כלל. הסר דאגה מליבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילומי שיניים - אין דאגה

ד``ר דני וולף
    22/04/2009

מסכים מאוד לידידי המלומד המהנדס אם דישון. צילומי שיניים הם מאוד מאוד מכוונים, המשדר קרוב מאוד לשן, האלומה מכוונת מאוד וצרה מאוד, והקרינה חלשה מאוד מאוד. לכן אין שום דאגה מצילומי שיניים אפילו יותר משני צילומים.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו