מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה ופלורוצנטגלית22/04/2009
שלום רב,
בסביבת עבודתי מרחק כ 50מ' נמצאת אנטנה סוללרית גדולה- היא נמצאת על מבנה גבוה יותר ממקום עבודתי ופונה בכיוון אלכסוני אל גבי וצד שמאל שלי, כמו כן כמעט ואין קיר חוצץ אלא רק חלונות גדולים- כך שאני חשופה לאנטנה כך במשך 6 שנים.
בנוסף יש בתקרה מעל ראשי 4 מנורות פלורוצנט גדולות.
התעוררו אצלי כמה תהיות:
תחילה הכול היה בסדר והרגשתי טוב, את בני הריתי לאחר כשנת נישואיןלפני 4 שנים וניתן טיפול הורמונלי קצר. לאחר שהוא נולד היה נוטה לחלות הרבה עם מחלות מוזרות שלרופאים לא היה תשובות כמו ירידת ערך טרמבוצטים למינימים מקיא הרבה חולה כמעט כל שבוע וחלש מאוד עכשיו תודה לאל, חלה הטבה לאחר טיפולים הומאופתיים.
כמו כן אחרי חופשת הלידה חזרתי לעבודתי מיד, במקביל גם הנקתי אבל אז באה הנפילה שלי במשך שנתיים הרגשתי כמו מחלת היאפים עייפות כרונית ודלקות גרון חוזרות ונשנות, שלאחרונה התאוששתי.
הבעיה כעת שבמשך שנה וחצי אני מנסה להכנס להריון- כולל 2 טיפולי הפריה ללא הצלחה- לציין שאצלי ואצל בעלי הכול תקין.
האם יכול להגרם נזק ממשי מחשיפה בכמות כזו לאנטנות סוללריות ופלורצנט יחד? מה יותר גרוע קרינת הפולרוצנט או האנטנה? האם יכול להזיק למערכת הרבייה? האם יש דרך לשמור על עצמי ועל העובר?
אודה מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה ופלואורסצנט
ד"ר זמיר שליט"א23/04/2009יש לך כמה פרשיות יחד, ננסה לעשות סדר:
בקשר לאנטנה, אנא צלצלי למשרד איכ"ס 02-649-5869 ותבחרי: האחראית לפניות הציבור. תודיעי שאת 6 שנים מול אנטנה והיו לך בעיות בריאות, אי לכך את מבקשת עבור אנטנה זו: א. סקר בטיחות, היתר הקמה , היתר הפעלה.
תקבלי אותם בדוא"ל, ושלחי אותם מייד אלי [email protected] תוך הסבר קצר היכן את נמצאת יחסית לאנטנה: מרחק, כיוון, והפרש גובה.
אני אבדוק, ואשלח למהנדס המומחה שלנו רם דישון. הוא יבדוק ויודיע לך ישירות אם האנטנה סיכנה אותך.
הפלואורסצנט מסוכן עד כ- 50 ס"מ. נזק משניהם גדל במכפלה.
באשר לבעיות של הילד, יתכן והיו גורמים שאינם קשורים לקרינות, אולי כן, חסרים נתונים.
בקשר לבעיות הפריון: האם את הולכת עם טלפון סלולרי בחגורה או בכיס המכנס ? תיתכן השפעה גם מאנטנה.
דרך לשמור על עצמך ועל העובר היא רק מניעה ומרחק מכל מקור קרינה, טלפון סלולרי, טלפון אלחוטי, משדר רדיו, וכן ממקורות שדה מגנטי, שהם כל מכשיר חשמלי, כולל קווי כוח, שנאים, מכשירי בית, פן לשערות, סדין חשמלי, מיטה עם מנוע, וכיוב'.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)