אנטנה ופלורוצנט

מנהל הפורום

 רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום
 
  • אנטנה ופלורוצנט
    גלית
    22/04/2009

    שלום רב,
    בסביבת עבודתי מרחק כ 50מ' נמצאת אנטנה סוללרית גדולה- היא נמצאת על מבנה גבוה יותר ממקום עבודתי ופונה בכיוון אלכסוני אל גבי וצד שמאל שלי, כמו כן כמעט ואין קיר חוצץ אלא רק חלונות גדולים- כך שאני חשופה לאנטנה כך במשך 6 שנים.
    בנוסף יש בתקרה מעל ראשי 4 מנורות פלורוצנט גדולות.
    התעוררו אצלי כמה תהיות:
    תחילה הכול היה בסדר והרגשתי טוב, את בני הריתי לאחר כשנת נישואיןלפני 4 שנים וניתן טיפול הורמונלי קצר. לאחר שהוא נולד היה נוטה לחלות הרבה עם מחלות מוזרות שלרופאים לא היה תשובות כמו ירידת ערך טרמבוצטים למינימים מקיא הרבה חולה כמעט כל שבוע וחלש מאוד עכשיו תודה לאל, חלה הטבה לאחר טיפולים הומאופתיים.
    כמו כן אחרי חופשת הלידה חזרתי לעבודתי מיד, במקביל גם הנקתי אבל אז באה הנפילה שלי במשך שנתיים הרגשתי כמו מחלת היאפים עייפות כרונית ודלקות גרון חוזרות ונשנות, שלאחרונה התאוששתי.
    הבעיה כעת שבמשך שנה וחצי אני מנסה להכנס להריון- כולל 2 טיפולי הפריה ללא הצלחה- לציין שאצלי ואצל בעלי הכול תקין.
    האם יכול להגרם נזק ממשי מחשיפה בכמות כזו לאנטנות סוללריות ופלורצנט יחד? מה יותר גרוע קרינת הפולרוצנט או האנטנה? האם יכול להזיק למערכת הרבייה? האם יש דרך לשמור על עצמי ועל העובר?
    אודה מאוד לתשובתכם

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנה ופלורוצנט

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אנטנה ופלואורסצנט

    ד"ר זמיר שליט"א
    23/04/2009

    יש לך כמה פרשיות יחד, ננסה לעשות סדר:
    בקשר לאנטנה, אנא צלצלי למשרד איכ"ס 02-649-5869 ותבחרי: האחראית לפניות הציבור. תודיעי שאת 6 שנים מול אנטנה והיו לך בעיות בריאות, אי לכך את מבקשת עבור אנטנה זו: א. סקר בטיחות, היתר הקמה , היתר הפעלה.
    תקבלי אותם בדוא"ל, ושלחי אותם מייד אלי [email protected] תוך הסבר קצר היכן את נמצאת יחסית לאנטנה: מרחק, כיוון, והפרש גובה.
    אני אבדוק, ואשלח למהנדס המומחה שלנו רם דישון. הוא יבדוק ויודיע לך ישירות אם האנטנה סיכנה אותך.
    הפלואורסצנט מסוכן עד כ- 50 ס"מ. נזק משניהם גדל במכפלה.
    באשר לבעיות של הילד, יתכן והיו גורמים שאינם קשורים לקרינות, אולי כן, חסרים נתונים.
    בקשר לבעיות הפריון: האם את הולכת עם טלפון סלולרי בחגורה או בכיס המכנס ? תיתכן השפעה גם מאנטנה.
    דרך לשמור על עצמך ועל העובר היא רק מניעה ומרחק מכל מקור קרינה, טלפון סלולרי, טלפון אלחוטי, משדר רדיו, וכן ממקורות שדה מגנטי, שהם כל מכשיר חשמלי, כולל קווי כוח, שנאים, מכשירי בית, פן לשערות, סדין חשמלי, מיטה עם מנוע, וכיוב'.
    כל טוב,
    זמיר

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו