תינוק בממ"ד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תינוק בממ"ד
    שני
    23/04/2009

שלום,
    יש לי תינוקת בת חצי שנה, כמעט מאז שהיא נולדה אני יושבת איתה בכל יום למשך די הרבה שעות בחדר הממ"ד שלנו (שם נמצא המחשב) , אנחנו גרים בקומה מאד גבוהה ודלת הממ"ד תמיד פתוחה ולפעמים גם החלון, לפני כמה ימים נאמר לי שבממ"ד יש סכנת קרינה, האם בכל ממ"ד? האם זה מסוכן לי ובמיוחד לתינוקת? יכול להיות שביתי כבר נפגעה מהקרינה בזמן הזה?
    אני מאד לחוצה! אשמח לתגובה מהירה וכמובן אשמח אם היא גם תהיה מרגיעה...
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בממ"ד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף...

שני
    23/04/2009

שמדובר בבניין בן 10 שנים.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

ד"ר זמיר שליט"א
    23/04/2009

התשובה כנ"ל. אין סיבה לדאגה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בממ"ד

ד"ר זמיר שליט"א
    23/04/2009

הממ"ד שלך מאוורר היטב, אין סיבה לדאגה.
    תשכחי מהעניין.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

שני
    23/04/2009

על התשובה המהירה והמרגיעה, יש לי 2 שאלות נוספות בעניין: בחורף היו הרבה ימים קרים בהם עדיין דלת הממ"ד הייתה פתוחה אבל כל החלונות בבית היו סגורים רוב הזמן , האם זה עדיין אוורור מספיק טוב?
    ושאלה נוספת: עד לפני חצי שנה חדר הממ"ד לא היה בשימוש בכלל ושימש בתור מחסן ולכן והיה במשך שנה סגור לגמרי: החלון והדלת היו תמיד סגורים ולא איווררנו בכלל, האם יכול להיות שהצטברו בזמן הזה קרינה או רעלים?
    תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה לנדנד... רק להסב את תשומת

שני
    23/04/2009

ליבכם לכך ששאלתי עוד 2 שאלות שכנראה פספסתם...
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו