שאלה בקשר לאוזניית Bluetooth...

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאוזניית Bluetooth...
    דנה
    24/04/2009

שלום.
    רציתי בבקשה לדעת האם עדיף להשתמש באוזניית Bluetooth שיושבת על האוזן מאשר לדבר בטלפון שצמוד לאוזן? ואם כן אז למה?
    ומה גודל ההבדל בין אוזניית Bluetooth שיושבת על האוזן ומדברים איתה בטלפון לבין טלפון שמדברים איתו צמוד לאוזן?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלב בקשר לאוזנית

ד"ר זמיר שליט"א
    25/04/2009

אוזנית Bluetooth משדרת כל הזמן בעוצמה נמוכה של 1 מיקרוואט לס"מ רבוע. הטלפון משדר בעוצמה התלויה בקליטה שקולטת אותו האנטנה הקרובה של השרת: אם הקליטה טובה, בשטח פתוח, או קרוב לאנטנה, בפרט בקו ראייה, האנטנה של השרת תורה לטלפון לשדר חלש. לעומת זאת אם את נמצאת במרתף, חניון תת קרקעי, או בתוך מעלית עם קירות מתכת, וכיוב' השרת לא יקלוט אותך טוב, ואז יורה לטלפון שלך לשדר חזק מאד.
    הטלפון שלי יכול לשדר בעוצמה של 650 מיקרוואט לס"מ רבוע, בזמן קליטה גרועה. תשווי זאת לאוזנית רגילה המורידה את הקרינה פי 20, או לאוזנית Bluetooth המשדרת כל הזמן בעוצמה של 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, ותעשי את החשבון לבד מה כדאי. מאידך, הייתי מוריד את האוזנית בזמן שלא נמצאים בשיחה. חבל גם לחטוף את הקרינה הנמוכה כל הזמן ללא צורך.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אני רואה שברור שעדיף אוזנייה....

דנה
    25/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו