קשה לי להתנהל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קשה לי להתנהל
    נועה
    29/04/2009

בתי משחקת הרבה פעמים במהלך היום ליד המחשב (לא נייד) שעל הרצפה וכן ליד מערכת סטריאו+DVD +יס לווין. מאוד קשה לי למנוע זאת ממנה כי היא כבר עקשנית עם רצונות משלה :-) ואוהבת נורא להעמד בדיוק בנקודות בהם מכשירים אלה ממוקמים. אני לא מעוניינת להמנע מלגלוש במחשב ולשמוע מוסיקה כל היום - הרי אני שמה גם בשבילה מוסיקה קלאסית. ולעניין - השאלה היא כמה זמן היא יכולה לשהות צמוד למכשירים אלה ללא חשש (בכלל?קצת?) ומה המרחק עליה להיות ממכשירים אלה במידה ואני כן מקפידה שלא תשחק בצמוד אליהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי להתנהל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי להתנהל

ד"ר זמיר שליט"א
    29/04/2009

שאלתך מורכבת, כי המערכות שאת מתארת כוללות רכיבים שקורנים שדה מגנטי חזק, כגון הרמקולים של המערכת, והמתאם של הכבלים, לעומת זאת מהמחשב יש שדה מגנטי חלש מאד. תשתדלי למקם את כל המכשירים כך שלא ניתן להתקרב אליהם פחות מ- 60 ס"מ, או לחסום את הגישה עם משהו כבד, עציץ, סל לעיתונים, או כיוב', כדי שהילדה לא תוכל להתנחל עליהם. רצוי שהיא תהיה לייד המכשירים כמה שפחות.
    לידיעתך, אפילו חשיפה של 3 דקות כבר מראה שינויים שניתן למדוד, כגון, ירידה במעבירים עצביים, עלייה בגורם קרישה בדם, בריחת סידן מתאי עצב, הפעלת גנים קדם מסרטנים שלא לצורך, ועוד.
    חשיפות ממושכות, מזיקות עוד יותר, והנזק מצטבר עד שהוא מתפרץ, לא עלינו.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

נועה
    29/04/2009

הרמקולים דווקא תלויים על הקיר ולכן שמחתי לרגע אבל אז נזכרתי שהלול שלה ממוקם בדיוק מתחת לאחד מהם ואין 60 ס"מ בינה לבין הרמקול שהיא שוהה שם. אני כמובן אזיז את הלול אך רציתי לשאול האם הקרינה מהרמקול קיימת גם אם אני לא מפעילה את מערכת הסטריאו. ומה זה מתאם כבלים? מהוט/יס יש גם קרינה חזקה? וכאשר ההוט/יס כבויים היא פוחתת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

נועה
    02/05/2009

הרמקולים דווקא תלויים על הקיר ולכן שמחתי לרגע אבל אז נזכרתי שהלול שלה ממוקם בדיוק מתחת לאחד מהם ואין 60 ס"מ בינה לבין הרמקול שהיא שוהה שם. אני כמובן אזיז את הלול אך רציתי לשאול האם הקרינה מהרמקול קיימת גם אם אני לא מפעילה את מערכת הסטריאו. ומה זה מתאם כבלים? מהוט/יס יש גם קרינה חזקה? וכאשר ההוט/יס כבויים היא פוחתת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ד"ר זמיר שליט"א
    03/05/2009

את הרמקול יש להזיז.
    אם הוא מחובר ולא מנגן, יש ממנו משהו, זה לא אפס. רק אם את מנתקת אותו לגמרי, אחרי כחצי שעה זה יהיה אפס.
    המתאם, הכוונה למודם. קרינתו חזקה. נא לשמור מרחק לפחות 60 ס"מ, כדאי אפילו יותר.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו