תיקון נזקי קרינה+מדידה בערמונים ר"ג

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תיקון נזקי קרינה+מדידה בערמונים ר"ג
    אמא
    03/05/2009

שלום רב,
    אני התכתבתי בעבר עם זמיר בנושא קרינה מביה"ס ערמונים בר"ג וקודם כל רוצה להודות לו על השאלת מכשיר המדידה ובכלל על העזרה הגדולה, על ההתייחסות המהירה, הסבלנות אין קץ- תודה תודה תודה.
    במכשיר המדידה מדדנו קרינה גבוהה במקום עבודתו של בעלי (9 מיליגאוס באזור מקום הישיבה) ועל כך השבת לי כי אתה ממליץ ליטול תוספי מזון אנטיאוקסידנטים בפרט נוגדי חמצון וכי תשלח לי דפי הסבר. אודה לקבלת דפי ההסבר. כמו כן, אלו תוספי מזון מדובר? על מה אתה ממליץ? מה לבקש בבית המרקחת?

לגבי המדידה בערמונים- נמדדו רמות קרינה מטורפות (מעל 20 מיליגאוס ועד 38 - 40) סביב ביה"ס (באזור המדרכה, מעברי החציה) ורמות קרינה נמוכות יותר אבל לא פחות מדאיגות ( 6-10) באזור גדר ביה"ס ורחבת הכניסה. (ביתר מתחמי ביה"ס לא הספקתי למדוד כי המנהלת עמדה על כך, משום מה, שאעזוב את מתחם ביה"ס). בכל מקרה, רחוב הכבאים מוקרן ברובו (גם באזור אשכול הגנים) ברמות מזיקות ונראה לי שגם אם נצליח במאבק להעתקת קו המתח העילי - רמות הקרינה ירדו רק במעט משום שמרבית הקרינה היא מהקו התת קרקעי. איך ניתן להפחית את רמות הקרינה הנפלטות מהקו התת קרקעי? האם משמעות הדבר שיש לחפור את הקו עמוק יותר? האם כדאי לנסות בכלל להזיז פרויקט זה? אני מיואשת...
    בינתיים אני שמחה לומר שהגן שבני נמצא בו כיום נמצא נקי מקרינה והדבר היחידי שמטריד אותי הוא העתיד מכיון שבני משויך לביה"ס ערמונים.
    לגבי מקום העבודה שלי- נמצאו ליד כסא הישיבה שלי (שליד המחשב) רמות קרינה של 3 - 3.5 מיליגאוס. האם גם לי כדאי לקחת תוספי מזון? האם בכלל כדאי ליטול תוספי מזון כי אנחנו כל הזמן נחשפים לקרינה?
    שוב, תודה גדולה לכולם על העזרה
    ולזמיר בפרט - על השאלת המכשיר, ההסברים ובכלל היחס הנעים

הדפסה שלח לחבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון נזקי קרינה+מדידה בערמונים

לי
    14/08/2016

שלום, אני מעוניינת לבצע מדידה באזור רחוב הכבאים בטרם רכישת דירה.
    אני לא מצליחה להשיג את ד"ר שליט"א, ניסיתי גם דרך הטלפון במשרד וגם בנייד אך אין תשובה כבר מספר ימים. שלחתי גם מייל וגם שם טרם קיבלתי מענה

האם מישהו יכול להפנות אותי אליו, לתת לי מספר טלפון עדכני יותר? או לחברה שתוכל לבצע את המדידה עבורי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון נזקי קרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    03/05/2009

באשר לקרינה (שדות מגנטיים ניכרים) בבית הספר ערמונים, ולכל הסביבה, אנא התקשרי עם חבר מועצת העיר מטעם הירוקים, אילן מאירי,והוא יראה כיצד להמשיך את המאבק בדרך הציבורית.
    אנחנו חייבים להשיג ק"כ נתונים אם יש וכמה קרינה יש בכיתות הלימוד, אבל אני חושש שביקור מתוכנן, יובא לידיעת חברת החשמל שיעשו טריק. אבל את חבר מועצת העיר לא יכולים לזרוק מחצר בית הספר.
    באשר להפחתת קרינה זה אפשרי אולם יעלה לחברת החשמל כסף, וזה הם לא אוהבים.
    אי לכך נצטרך לחשוב על דרך פעולה נוספת, לפנות לשר התשתיות החדש. (עם הקודם היה לי נסיון טוב. עם זה איני יודע מה יעשה).
    באשר לתוספי מזון להקטנת נזקי קרינה, אנא שלחי לי דוא"ל לכתובת הפרטית שלי
    [email protected]
    ואשלח לך את החומר.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גני ערמונים רחוב הכבאים רמת גן

נורית ומוטי
    23/06/2009

אנחנו כמוך גרים ברחוב הכבאים עם ילד שעולה לגן חובה באשכול
    מאוד מוטרדים מנושא קווי המתח הגבוה אנו שוקלים לפנות לראש העיר ,אבל לשם כך אנחנו זקוקים לכוח = ארגון מספר גדול של אנשים מערמונים.
    נשמח לשמוע ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו