נורת פלורסנט מזמזמת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• נורת פלורסנט מזמזמת
    מאיה
    05/05/2009

אני גרה בקומה ראשונה ומתחת לחדר שינה שלי ישנה מנורת פלורסנט ספירלה קטנה המאירה את הלובי. כאשר מתקרבים אליה שומעים זמזום האם זה אומר שהיא מקרינה יותר?

יש לי עוד שאלה על רמקולים ל מערכת. מה המרחק שצריך לשמור מרמקולים עובדים של מערכת?
    בני מלידתו היה שוכב ליד הרמקול ושומע מוסיקה קלאסית. במרחק של 50 ס"מ בערך מהרמקול. האם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורת פלורסנט מזמזמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין כל קשר בין הזימזום לקרינה.

רם דישון
    05/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר לרמקולים?

מאיה
    05/05/2009

ראשית כל תודה לרם על המענה המהיר.

מה המרחק שצריך לשמור מרמקולים עובדים של מערכת?
    בני מלידתו היה שוכב ליד הרמקול ושומע מוסיקה קלאסית. במרחק של 50 ס"מ בערך מהרמקול. האם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית כל תודה לרם

ד"ר זמיר שליט"א
    05/05/2009

באשר לרמקול, איני יודע מה גודלו, ובאיזה הספק הוא פועל, אבל על פניו 50 ס"מ נראה לי גבולי, ויתכן שמספיק אבל הייתי ממליץ שהילד המוזיקלי ישחק במרחק מעט יותר, אפילו מטר.
    מוסיקה קלסית זה נהדר, גם אני אוהב מאד, אולם אני שומר מרחק גדול יותר, אגב מרחק גדול יותר טוב בשביל האקוסטיקה המתאימה משני רמקולים בשידור סטיראופוני.
    כל טוב,
    זמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו