CT PET

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• CT PET
    שני
    07/05/2009

שלום למומחים,
    עלי לעבור היום בדיקת CT PET בה יוזרק לי גלוקוז רדיואקטיבי , ברצוני לדעת מה כמות הקרינה בבדיקה זו? כמה מסוכנת הבדיקה? כמו CT רגיל או יותר מכך?
    האם עלי להתרחק לאחר הבדיקה מאשתי (היא נמצאת בתחילת הריונה) וילדיי הקטנים למס' שעות? או אף ימים?
    שאלה נוספת לאחר הבדיקה אני נפגש עם מכר שיש לו ילדים קטנים, האם הקרינה יכולה לעבור ממני למכר וממנו לילדיו (שאינם נוכחים בזמן פגישתנו אלא יראו אותו מאוחר יותר) ?
    אני מצטער אם שאלותיי טיפשיות אך אין לי שום ידע בנושא.
    אודה לכם על תשובה מהירה מכיוון שהבדיקה נערכת כבר היום.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CT PET

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT PET קרינה מרובה

ד``ר דני וולף
    07/05/2009

CT PET יש לו קרינה מרובה, אולם עיקר הקרינה היא דווקא מה- CT עצמו ולא כל כך מהחומר המוזרק. אם היגעת לבדיקה זו היא בטוח חיונית מעל לכל שיקול אחר. לגבי הקרינה אחרי הבדיקה את זה אתה חייב לשאול את המומחים מהמכון שהם בוודאי יגידו לך במדויק.
    מאחל לך בריאות טובה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PET - CT

רונן
    12/05/2009

גם אני עברתי 3 בדיקות Pet-Ct .

נאמר לי בביה"ח כי אחרי הבדיקה הקרינה "שנשארת בגוף " פוחתת / נעלמת כל שעתיים ב 50% לערך .

אבל אינני רופא / מומחה , אני גם חולה שעברתי את הבדיקות הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו