מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולריתמאיה07/05/2009
שלום רב,
לפני יומיים גילינו שמעל ראשינו בעבודה שמו אנטנה סלולרית .
בפניה להנהלה הם טענו כי מדובר במקלט בלבד ולא במשדר וכי מקלט אינו מקרין ואין בו סכנה.
האם זה נכון לגבי המקלט והמשדר ? בהנחה שכן , כיצד אנו יכולים לבדוק האם באמת מדובר במקלט ולא במשדר?
אם מדובר במשדר - כיצד אנו יכולים לבדוק מה הקרינה הקיימת ממנו ?
תודה,
בשם עובדי המשרד המודאגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שקר, אבל לא מסוכן
ד``ר דני וולף07/05/2009אם מדובר באנטנה סלולרית זה שקר וזריית חול בעיניים, כי מדובר במשדר (וכמובן, גם במקלט). למאות השקר המקומם, אם אמנם מדובר באנטנה סלולרית הנמצאת בדיוק מעל ראשיכם, אתם במצב טוב יותר מאשר השכנים שממול.
בכל מקרה, אני הייתי עורך בדיקה, ולצורך כך תיעזרו בידידינו הצדיק, והנדיב הד"ר זמיר שליט"א
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לדברי ד"ר וולף
ד"ר זמיר שליט"א07/05/2009כדי לטפל באנטנה זו באופן מעשי, אנא טלפנו למשרד איכ"ס 02-649-5869 והודיעו על הופעת האנטנה. בקשו (מנציגת פניות הציבור שתענה לכם) שתשלח לכם סקר בטיחות של האנטנה, וכן היתר הקמה והיתר הפעלה. אל תבקשו שום דבר נוסף אל תסבירו כלום, אל תסתבכו עם שום מילה מיותרת יותר ממה שכתוב במכתב זה.
את מה שתקבלו בדוא"ל , תעבירו לי בדוא"ל הפרטי שלי [email protected] . אין צורך להודיע שתשלחו את זה אלי. אני אבדוק מה שאני יכול, אבל בעיקר אעביר לבדיקת המומחה הגדול המהנדס רם דישון שגם הוא ממנהלי פורום זה.
רם יודיע לכם ישירות מה מידת הסיכון, אם יש לכם מאנטנה זו.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה שהם גילו רק בדיעבד?
תמי07/05/2009האם אין חובה לקבל אישור מדיירי הבניין כדי שישימו בו אנטנה סלולרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
מאיה07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה שהם גילו...
ד"ר זמיר שליט"א07/05/2009אנחנו דרשנו יידוע הציבור לפני הצבת אנטנה.
מחוק הקרינה הבלתי מייננת הורידו חלק, בדרכו מועדת הפנים אל הממשלה להצבעה. אז ניסחנו לאחר שנה תקנות, ומהן הורידו חלקים ביוזמת השרים הקודמים הניכבדים. כמדומני חלק זה דווקא הורידו. לא סתם חטפו משרדים אלה על הראש ממבקר המדינה. אני הייתי בכמה דיונים במשרד המבקר, כי ביקשתי לחקור נקודות אלו ואחרות, עליהן לבסוף הצביע בדו"ח.
אני חושב שצריך לקרוא בדו"ח שלו שהוגש אתמול.
אני טרם בדקתי פרטים אלה. אולם מהזיכרון, אני חושש שזה נחתך.
כך שאנחנו הפקר, לכאורה, וגם למעשה.
פשוט תקראי בדו"ח המבקר שפורסם אתמול.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה07/05/2009תודה על מהירות התגובה..
בהחלט איעזר...
ואם אכן מדובר במקלט בלבד - האם אין בזה משום חשש לקרינה או כל רע אחר כלל?
הסתכלתי באתר של המשרד לאיכות הסביבה ואכן מופיעה בכתובת אנטנה של אורנג' אך לא מצויין בדיוק היכן. יתכן שיש 2 אנטנות או יותר...
רציתי להעביר את השורה הנמצאת באתר שלהם אך ללא בצלחה. אולי המידע הזה יספיק לכם -
id 7014, של חברת פרטנר.
בברכה,
ניצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
ד"ר זמיר שליט"א08/05/2009אנא חייגי למשרד איכ"ס 02-649-5869 ובחרי את נציגת פניות הציבור. בקשי ממנה את סקר הבטיחות של האנטנה (ות) רבל את חייבת להגיד את הכתובת המדוייקת שלהן.
תקבלי את זה בדוא"ל, ושלחי לי מייד. אל תסבירי שם יותר מהמילים במכתב זה. אל תסתבכי בשום הסבר, אלא שאת חוששת מאנטנות אלו. שלחי לי מייד לדוא"ל [email protected], ואני אעביר מייד לרם דישון, המהנדס המומחה באתר שלנו, והואיבדוק את החישובים, העוצמות של המשדרים, זוויות שידור וכיובק' ויענה לך תוך יום.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)