שנאי + קו מתח גבוה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שנאי + קו מתח גבוה
    רותי
    07/05/2009

אני גרה בישוב קטן (150 משפחות) . ביתי הוא בית קרקע. לאורך הרחוב בו אני גרה יש עמודי חשמל עם שני קווי מתח גבוה. קוי המתח הם כ 15 מ' מהבית והעמוד עם הטרנספורמטור כ 18 מ מהבית.
    האם זה מסרטן? בקרוב חב' חשמל יורידו את קוי המתח הגבוה מתחת לאדמה. האם יש סכנה כשהקוים מתחת לאדמה? האם יש סכמה מהטרנספורמטור שנשאר על העמוד? את הטרנספורמטור משאירים על העמוד. אני מודאגת.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנאי + קו מתח גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנאי+קו מתח גבוה

ד"ר זמיר שליט"א
    07/05/2009

לא ברור לי איזה קווי מתח אלה. אם הם קווים לחשמל בתוך הישוב, אז המרחקים שאת מציינת מספיקים, דהיינו השדה המגנטי מהקו או מהשנאי, דועך עד הרקע עד כ- 10 מטר.
    אבל אם אלה קווים בין ישובים, עלולה להיות בעייה.
    הכי פשוט זה למדוד לבד.
    אוכל להשאיל לך משיר ותמדדי.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה הרגעת אותי

רותי
    11/05/2009

המתח הגבוה והטרנספורמטור הוא תוך יישובי, בלב שכונת מגורים. בחברת חשמל אמרו לי שהתקן הוא 12 מטר ושאני יכולה להרגע, אבל רק תשובה שלך באמת מרגיעה אותי. יישר כח על הנתינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו