מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שנאי + קו מתח גבוהרותי07/05/2009
אני גרה בישוב קטן (150 משפחות) . ביתי הוא בית קרקע. לאורך הרחוב בו אני גרה יש עמודי חשמל עם שני קווי מתח גבוה. קוי המתח הם כ 15 מ' מהבית והעמוד עם הטרנספורמטור כ 18 מ מהבית.
האם זה מסרטן? בקרוב חב' חשמל יורידו את קוי המתח הגבוה מתחת לאדמה. האם יש סכנה כשהקוים מתחת לאדמה? האם יש סכמה מהטרנספורמטור שנשאר על העמוד? את הטרנספורמטור משאירים על העמוד. אני מודאגת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנאי+קו מתח גבוה
ד"ר זמיר שליט"א07/05/2009לא ברור לי איזה קווי מתח אלה. אם הם קווים לחשמל בתוך הישוב, אז המרחקים שאת מציינת מספיקים, דהיינו השדה המגנטי מהקו או מהשנאי, דועך עד הרקע עד כ- 10 מטר.
אבל אם אלה קווים בין ישובים, עלולה להיות בעייה.
הכי פשוט זה למדוד לבד.
אוכל להשאיל לך משיר ותמדדי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הרגעת אותי
רותי11/05/2009המתח הגבוה והטרנספורמטור הוא תוך יישובי, בלב שכונת מגורים. בחברת חשמל אמרו לי שהתקן הוא 12 מטר ושאני יכולה להרגע, אבל רק תשובה שלך באמת מרגיעה אותי. יישר כח על הנתינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)