מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שעון מעורר ליד המיטהרונן12/05/2009
בהשפעת מומחי האתר , "זרקתי" את כל שהיה לי המחובר לחשמל מהשידה במיטתי ,
(ראשי במרחק של 40 ס"מ בלבד מהשידה ).
ואני שמח על כך,
אך ,
לא מצאתי שעון מעורר "דיגיטלי" ( שלא מרעיש ) עם ספרות מאירות - הפועל על סוללות בלבד ,
זאת שלא "יקרין" שדה מגנטי למול ראשי בלילות ,
חודשים שאני מחפש שעון שכזה , ולא מוצא.
לבסוף "נשברתי " , רכשתי שעון אך הטרנספורמטור שלו מהווה "תקע" והא מחובר לשקע בקיר מרחק של כ 60 ס"מ ממני , לשעון עצמו מגיע זרם של 9 וולט ...
מה אומר , כעת אני לא ישן טוב בלילות מחשש לקרינה אלקטרומגנטית מהשעון / טרנספורמטור .
והכי חשוב, חליתי בסרטן - לימפומה - ומקווה שהחלמתי לאחר טיפולים קשים - מה שמגביר את הרגישות שלי לקרינה סביבתית ...
אשמח לקבל הצעה / הערה מהמומחים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נראה לי שיש בעיה
רם דישון12/05/2009כי השנאי קטן יחסית ולכן השה המגנטי שלו נמוך.
אם אתה רוצה להיות בטוח- בנה לך קופסת פח קטנה סביב השנאי (שלא תפריע לפינים שנכנסים לשקע). קח פח מגולוון רגיל, לא פלב"מ. זה יפחית את השדה, החלש ממילא, כמעט לאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , אני מבין מדבריך כי...
רונן13/05/2009מקור הקרינה ( לא משנה עוצמתה ) באה מהשנאי המחובר לקיר כ "תקע" ,
ולא מהשעון הדיגיטלי המקבל 9 וולט - הקרוב לראש שלי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן כך.
רם דישון13/05/2009הקרינה מהשעון ממתח ישר של 9 וולט שואפת לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלף תודות אדוני !
רונן13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)