מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנועי מיטה מתכווננתרונן14/05/2009
יש לאשתי ולי מיטה מתכווננת ממונעת.
במיטה קיימים 4 מנועים : 2 לעלות את הראש ו - 2 את הרגליים ,
למעט הפעלת המנועים לצורך שינוי בזווית המזרון , בדרך כלל אנו לא מפעילים את המנועים כבשגרה,
יתרה מזאת , הוספתי מפסקים בשקע הקיר המזין את המנועים ,
כך שבעת שינה בלילות לא מגיע זרם למנועים .
מה שכן , אני מניח כי עובר זרם בחיווט מתחת למיטה גם כאשר המפסק בקיר סגור.
מה ההשלכות וההארות לגבי שימוש במנועי מיטה מתכווננת ?
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנועי מיטה - צריך למדוד
ד"ר זמיר שליט"א14/05/2009מהנסיון שלי, מדדתי שדה מגנטי בכמה מיטות, בחלק מהן היה שדה מגנטי, גם בזמן שלא הופעלו המנועים.
אי לכך כדאי למדוד באופן עצמאי, ולדעת כתה השדה המגנטי במיטה זו.
אני אשאיל לכם מכשיר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפני שנכנסים ללחץ,
רם דישון14/05/2009אם התקנת מפסק שמנתק את המתח למנוע, אין כל זרם במערכת וממילא אין שום שדה מגנטי.
יש רק לוודא שהמפסק מנתק את מוליך הפאזה. עשה זאת ע"י בדיקת כל החורים בשקע בעזרת טסטר פשוט כאשר המפסק מנותק, והוא אינו אמור לדלוק בשום חור.
למען השקט הנפשי תוכל למדוד בעזרת המכשיר שד"ר שליטא ישאיל לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
רונן15/05/2009ובכן , ליד הראש שלי (30 סמ ) ישנן 3 שקעים בקיר והמפסק. מחוברים להם כל החוטים של מנועי המיטה המתכווננת , כאשר המפסק מנתק , אין שדה מגנטי במערכת ( בדקתי זאת בעזרת מין טסטר כזה שמצפצף באם יש שדה אלקטרו מגנטי ) ,
אך הבעיה מסתבר ( אם בכלל ) שהראש לי נמצא ליד 3 השקעים ...
אם אני מקרב את מכשיר הבדיקה , הוא מצפצף ומאיר כאשר הוא מתקרב ל 3 השקעים בקיר !!!
כיצד ניתן לגרום לכך שיהיה מפסק נוסף , נאמר בפינת החדר שינתק את החשמל המגיע ל 3 השקעים ליד ראשי ( ומהם כאמור מחוברים חוטי המנועים ) ?
תודה מראש !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לגובתי לעיל , נראה לי שלכל
רונן15/05/2009לכל מי שיש מיטה מתכווננת ממונעת , שוכב על שדה מגנטי ( לא כולם מתקינים מפסקים נוספים - )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה אפשרי, אך
רם דישון15/05/2009דורש עבודת חשמלאי.
בשלש ראשון נסה לנתק את המתח לחדר ע"י ניתוק המאמ"ת הרלוונטי בלוח החשמל בבית. וודא שלא ניתקת צרכן קריטי כמו מקרר או שעון.
השדה שמדדת באמצעות הטסטר הוא נמוך מאד. לא הייתי מרחיק לכת עד כדי כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)