קרינה ממיר + מזגן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממיר + מזגן
    רונית
    17/05/2009

שלום,
    2 שאלות לד"ר בבקשה:
    1. אני בהריון ובחדר השינה שלי ממיר + טלוויזיה. המרחק מהם הוא כמטר. האם מסוכן ?
    2. אני יושבת במשרד בממד. על הקיר בחדר הסמון מזגנים שפועלים כל שעות היום בעוצמה (אני שומעת אותם כל הזמן בחדר). האם הקרינה מסוכנת? אני מניחה ששי לפחות מטר שמפריד ביני לבינם ומדובר בממד (האם יש לזה בכלל חשיבות)?
    אנא עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממיר + מזגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין בעיה מהחשמל, בעיה בממד מקרינה מ

ד``ר דני וולף
    17/05/2009

אין בעיה מבחינת המכשירים החשמליים המרחקים שאת מציינת בטוחים. מטלוויזיה שהיא לא פלסמה רצוי אולי מרחק יותר גדול ממטר, כשהיא פועלת!
    מה שמטריד אותי יותר זה העבודה בממד. האם הממד מאוורר היטב??? או שחלונותיו סגורים והמזגנים עובדים. אם הממד אינו מאוורר היטב יש סכנה ממשית של קרינה מייננת מקירותיו. השאלה אם הממד ישן או חדש, האם בקומת קרקע או נמוכה יותר.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד המשך לשאלת הממד

רונית
    18/05/2009

הממד עליו אני מדברת נמצא בקומה השנייה של בניין (כלומר לא נמוך בכלל). מדובר בבניין משרדים בן 10 שנים לפחות. דלת הממד פתוחה כל היום לתוך המשרד. החלון בממד סגור בגלל המזגנים ובגלל קינון יונים.
    האם יש בעיית קרינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו