מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבל חשמל למזגן סלול בצמוד לקירשוקי19/05/2009
בחדר השינה שלי צמוד לראש המיטה עובר כבל חשמל שנסלל כדי לספק את הזרם למזגן שנמצא בסלון. הכבל לא חפור בתוך הקיר אלא צמוד אליו בתוך שרוול מפלסטיק. המרחק מהכבל לראש של מי שישן במיטה הוא סנטימטרים ספורים. האם כבל זה מסוכן בזמן שהמזגן פועל (אני מניח שכשהמזגן כבוי הוא לא מסוכן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשהמזגן פועל הכבל מקרין
ד``ר דני וולף19/05/2009הנחתך נכונה, כשהמזגן פועל הכבל מקרין, כשהמזגן כבוי הכבל לא מקרין.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה ומוסיף :
רונן20/05/2009אצלי קיים מזגן מעל לראש ( 1.50 מטר ) אך כבל החשמל ( ההזנה ) עובר ליד ראשי,
השאלה : הרי המזגן נמצא תמיד ב Stand by ,
מה ההשלכות למצב זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במצב Stand-by
רם דישון20/05/2009הזרם מזערי ולכן גם השדה המגנטי מזערי.
אין כל סיכון במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק בזמן שהמזגן פועל
שוקי20/05/2009המרחק הדרוש בזמן שהמזגן פועל הוא מטר או פחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק בזמן שהמזגן פועל
ד"ר זמיר שליט"א21/05/20091 מטר זה נראה מספיק, אבל אם אתה יכול יותר, אז תעשה זאת למען השקט הנפשי שלי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הכבל מעבר לקיר
שוקי15/09/2009אם אני מעביר את הכבל לצד השני של הקיר וסולל אותו בגובה של המיטה אבל עם הפרדה של קיר זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הכבל...
ד"ר זמיר שליט"א16/09/2009עובי קיר אינו מספיק, כי השדה המגנטי עובר את הקיר כמו אוויר.
צריך לפחות 60 ס"מ, וטוב יותר אם זה 1 מטר או יותר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הכבל מעבר לקיר
שוקי15/09/2009אם אני מעביר את הכבל לצד השני של הקיר וסולל אותו בגובה של המיטה אבל עם הפרדה של קיר זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת כבל
ד"ר זמיר שליט"א16/09/2009לא מספיק. ראה תשובתי לעיל.
כל טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקיר שקוף לשדה המגנטי,
רם דישון15/09/2009לכן העברת הקו לצד השני של הקיר לא תעזור. יש לשמור על מרחק של כמטר מהקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)