הדבקת מדבקות - ללא חדירה לגוף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הדבקת מדבקות - ללא חדירה לגוף
    מאיה
    24/05/2009

שלום למומחים,

לאחרונה נחשפתי לאתר המצ"ב דרך חברה שיצא לה להשתמש במוצרים הללו באופן אישי והיא המליצה למכרים נוספים וכולם נלהבים מהתוצאות גם לאחר שימוש קצר ביותר. (החברה הינה מטפלת אלטרנטיבית ששילבה בטיפולים שימוש במדבקות הללו)
    לאענת האתר , ולטענת חברתי באופן אישי, באמצעות הדבקת מדבקות בשיטת הננו טכנולוגיה , מכאובים נעלמים, ראית לילה משתפר, כאבי גב נעלמים, ועוד סיפורים חיוביים.
    לנוחיוצתכם מצ"ב האתר :
    האם מישהוא מכם מכיר את השיטה, יכול להביע דעה כלשהיא והאם אין בשימוש במוצרים הללו משום גרימת נזק למשתמשים בה? (אני סקפטית מטבעי מפתרונות קסם...)

בתודה מראש,

מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרלטנות

ד``ר דני וולף
    25/05/2009

מסכים מאוד עם ידידי המלומד רם דישון, רק יותר ביקורתי ממנו. הצצתי באתר של LIFEWAVE שהוא פגיעה באינטליגנציה בפני עצמו. אין אף עבודה מדעית שפורסמה בעיתון מדעי. הטכנולוגיה עצמה קצת מוזרה, וכך גם ההסבר שלה. אנחנו הרי מכירים הרבה "אמצעי ריפוי" "שעוזרים" אפילו אם זה באופן פסיכולוגי, כי גם זה שווה. למשל צמיד מנחושת, מגנטים וכיו"ב, ומכל אילו שמניתי, המדבקה הזאת, נראית לי הכי פחות.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקת מדבקות

ד"ר זמיר שליט"א
    24/05/2009

הדבקת מדבקה המכילה חומר פעיל, זוהי טכניקה המוכרת שנים רבות, של החדרה איטית של החומר לגוף דרך העור. חומרים שונים נותנים תוצאות שונות.
    את יכולה להיות סקפטית אבל זה ידוע ועובד יפה מאד. זה לא פתרון קסם.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קצת יותר ביקורתי.

רם דישון
    24/05/2009

ראיתי באתר שלהם את המושג "שווק רשתי". זה אומר שיטת פירמידה. יש הרבה חברות שמשווקות בצורה כזו, ואלו בדרך כלל חברות שאינן רוצות להניח את המוצר על מדף בחנות למכירה חופשית, מסיבות שאינן נהירות לי.
    בנוסף, לא מדובר כאן בהחדרת חומרים לגוף, אלא קליטת חום, "אנרגיה אינפרא-אדומה" ושידור קרינה אלקטרומגנטית חזרה. עוצמת הקרינה המשודרת חזרה קטנה מאד, ואני ספקן לגבי התוצאות.
    בניגוד לרפואה הקונבנציונלית המערבית, בה טיפול מסוים יעיל לגבי אחוז גבוה מאד של האוכלוסיה המטופלת, במקרים האלו היעילות יותר נמוכה. יש כאלו שהמדבקות האלו יועילו להם, ויש כאלו שלא. אולי זוהי הסיבה לשיטת השיווק.
    אני מצפה לראות מחקר בשיטה שבה קבוצת מטופלים מקבלת טיפול אמיתי והשניה- טיפול דמה ("פלצבו"). רק כאשר מחקר כזה יצביע על יעילות- אשתכנע. עד אז אני ספקן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו