שלט להתנעת רכב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלט להתנעת רכב
    מאיה
    28/05/2009

למומחים שלום רב,
    יש לי שתי שאלות בקשר לשלטים:
    1. יש לי מכונית עם הילוכים ידנים מהדור הפחות חדש. במוסך התקינו לי אופציה שאוכל להשתמש בשלט על מנת להתניע אותה. לכן כל פעם שאני לוחצת על השלט היא נדלקת או נכבת תלוי בכפתור.
    גם ממרחק רב יחסית. האם השלט מקרין חזק בעת לחיצה על הכפתור?

2. ליד המראה הקדמית ברכב יש לי שלט לפתיחת החניה. שמתי לב שכאשר אני לוחצת עליו מהקצה השני של הרחוב הוא עדיין פותח את החניה. הרבה פעמים התינוק שלי יושב ברכב כאשר אני לוחצת עליו. האם לדעתכם הוא מקרין ועלי להמנע מללחוץ עליו ליד בני?

תודה מראש,
    שיהיה יום נהדר
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלט להתנעת רכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלט להתנעת רכב

ד"ר זמיר שליט"א
    28/05/2009

השאלות בהחלט במקומן. מכשירי השלט רחוק משדרים גל רדיו בתדר שמזהה רק הרכב שלך, או המנגנון לפתיחת המוסך. אולם, בהשוואה לטלפון סלולרי שמשדר כדי שיקלטו אותו אפילו ממרחק קילומטרים, מכשירי השלט רחוק משדרים לטווח יחסית קצר, לכן העוצמה לא חזקה, וזמן הפעולה הוא חלקי שנייה בכל פעם, לעומת שיחה סלולרית שנמשכת דקות עד שעות....
    אולי ידוע לך שיש איזורים, לייד תחנות טלויזיה בהן יש בעיות עם נעילה אלקטרונית של המכונית, וגם עם פתיחתה, כאשר תדרים של שידורית באוויר, תואמים את המנגנון של הנעילה ברכב, ומפעילים אותו.
    השורה התחתונה: שני מכשירי שלט רחוק אלה אינם צריכים אות חזק להפעלה, לכן שניהם אינם מסוכנים.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת

מאיה
    28/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו