שאלה לגבי "יוני קורונה"

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי "יוני קורונה"
    אריה
    30/05/2009

שלום
    קראתי את התשובה בדבר "יוני קורונה", שהן טיפות מי חמצן זעירות, שגורמות נזקי חימצון, מחלות נשימה וסרטן.
    אני גר כ-150 מטר מקווי מתח-על בין עירוניים.
    האם המרחק הזה הוא מספיק בטוח ? (אין ביניינים בין קווי המתח לביני אבל הדירה שלי אינה פונה אל קוי המתח אלא עורפית) .
    לגבי כיוון הרוח, לפי מה שאני יודע היא משנה את כיוונה בין שעות היום, אבל האם המרחק כשלעצמו הוא מספק ומגן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי "יוני קורונה"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 150 מטרים מקווי מתח על - לא מומלץ

ד``ר דני וולף
    31/05/2009

150 מטרים מקווי מתח על - עלול להיות מסוכן ועם קרינה גבוהה, וקרינה כזו אנו יודעים בביטחה שהיא מסרטנת לאורך זמן ובייחוד ילדים. הייתי ממליץ למדוד בכל החדרים, בייחוד בחדרי השינה ובמקום שהילדים נמצאים בו ובכל שעות היום. במטבח ובמקומות בהם לא שוהים זמן רב, ויש מכשירי חשמל ביתיים אין צורך למדוד.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך זה לא בדיוק מה ששאלתי

אריה
    31/05/2009

אני התכוונתי לנושא של ה"טיפות המחומצנות" שנעות בכיוון הרוח וכו'... ולא התכוונתי לקרינה.
    נ.ב - בבדיקת קרינה התקבלה תוצאה אפסית.

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו