מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממחשב ביתישי31/05/2009
שלום
אני עובד במשך8-10 שעות מול מחשב וגם קרוב אלי עוד עובדים אנשים עם מחשבים .
האם יש סכנה לקרינה מסוכנת כאשר אני חשוף לעבודה מול מחשב ובסביבתי גם יש מחשבים ויותר מכונן אחד של מחשב קרוב אליי.
1.האם יש סכנה לקרינה שיכולה לסכן את הבריאות מכיוון שכמה מחשבים קרובים אליי וזה כולל את המסך של המחשב +הכונן שלו .כי מה שמפריע לי זה שיותר ממחשב אחד קרוב אליי
2.במידה וכן איך אפשר למנוע את סכנת הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק של 60 ס"מ מספיק
ד``ר דני וולף31/05/2009מרחק של 60 ס"מ ממחשב מספיק, מסכים, אם מדובר במסכים שטוחים אין בעיה אם מדובר ב- CRT כדאי מרחק גדול יותר בייחוד מהגב של המסך.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשב ביתי
שי31/05/2009הבעיה שאין לי אפשרות להרחיק את הכונן מכיון שזה מובנה אצלי בעמדה .כמו כן כמו שציינתי יש עוד מחשבים בסביבתי .
מה לעשות אם אין לי אפשרות להרחיק את המחשב לעזוב את העבודה?
ומה רמת הסיכון אם ישנם מחשבים בסביבתי ?הרי כולם משתמשים בעולם במחשבים איך אף אחד לא מודע לסיכון ולא כולם מרחיקים את המחשב מלידם.
אשמח לקבל תגובה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשב ביתי
ד"ר זמיר שליט"א31/05/2009מרחק של יד פשוטה, דהיינו כ- 60 ס"מ מספק לך הגנה מספקת, אין משרד בו אתה צריך להיות צמוד למחשב \ כונן או כל מכשיר אחר.
ממחשבים בסביבה מרחק כזה מספיק. אם לחלקם יש מסך ישן (מטיפוס שפופרת קתודית=CRT ) כדאי מרחק יותר גדול, פשוט דחוף את המסך לקיר, ואת עצמך משוך לאחור.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)