מתקן גישה אלחוטית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מתקן גישה אלחוטית
    אזרח מודאג
    07/06/2009

מה התרופות נגד מתקן גישה אלחוטית שהותקן בקרבת בתי מגורים, במרחק הנמוך מ - 200 מטר, והמתקן אינו נדרש להיתר בנייה והוא כבר עומד ומשדר כחודשיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקן גישה אלחוטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקן גישה אלחוטית, אנטנה לכל דבר

ד``ר דני וולף
    08/06/2009

מבחינה עקרונית, מצפונית, חוקית, מתקן גישה אלחוטית, בשמה החוקי, זו שערורייה, קנוניה ששותפים לה חברי כנסת, ושרים רבים, ויושבי ראש של וועדות רבות בכנסת, והוא מוכיח טוב מכל את הקשר הנוראי בין הון ושלטון.
    מתקן גישה אלחוטי כשמו החוקי הוא אנטנה סלולרית לכל דבר ועניין, אלא שבמסגרת פרצה בחוק מאפשרים לחברות הסלולר להקים אנטנות בשם הבדוי של מתקן גישה אלחוטית, כדי לפטור אותן מהגשת כל תוכנית, מביקורת, ומיידוע הציבור. נקווה שכל חברי הכנסת הקשורים בעניין ישנו את העיוות הזה, ואם לא, נקווה שיהיה זה היועץ המשפטי של הממשלה בהוראת בית המשפט.
    לענייך, 200 מטרים מספיקים, הסר דאגה מלבך.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אני בהחלט מודאג

אזרח מודאג
    09/06/2009

המרפסת שלי במרחק של פחות מ - 100 מטר קו אוירי מהאנטנה. מה עושים???!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציע

רם דישון
    09/06/2009

אני מציע את הפעולות הבאות:
    1. אתר את מספר האנטנה באתר של המשרד להגנת הסביבה.
    2. פנה למשרד ובקש את דוח סקר הסיכונים של האתר ואת דוח המדידה האחרון שלו.
    3. העביר אלי את כל מה שתקבל, כולל את הכתובת שלך כולל הקומה. לאחר עיון, אענה לך תוך יום-יומיים תשובה יותר ענינית האם יש סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקן גישה אלחוטי

אילן
    10/06/2009

את מספר האנטנה לא איתרתי, אבל צלצלתי למשרד איכ"ס וביקשתי סקר סיכונים. אשלח לך הפרטים כשיגיע הסקר.
    לא מצאתי מספר המתקן באתר המשרד להגנת הסביבה למרות שבעין אני רואה אותה.
    האם נדרש לבקש בנפרד גם דוח מדידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי, אבל לא חיוני, כי

רם דישון
    10/06/2009

בלאו הכי לא מדדו היכן שמענין אותך.
    כשאתה שולח לי את החומר, ציין בבקשה את הכינוי בו השתמשת בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים מהמשרד לאיכ"ס

אילן
    08/07/2009

שלום רם,
    שלחתי לך הנתנונים לדוא"ל.
    אודה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך הנחיות נוספות

רם דישון
    08/07/2009

בדוא"ל. צר לי שאני נאלץ להטריד אותך, אך אין די בדוח. הוא כולל מידע חיוני, אך לא מספיק. דרושים נתונים נוספים. פרטים- ראה בדוא"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו