מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רשתות על חלונותאריה08/06/2009
היי,
ההודעה שלי קצת נבלעה, אז פתחתי שרשור חדש :
האם יש תועלת לשים רשתות על חלונות, בזמן ששאר הקיר מסביב לחלון אינו מוגן בעצם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חסרים פרטים בשאלה
רם דישון08/06/2009בהנחה שמדובר בהגנה מפני קרינה סלולרית, ובהנחה שהחלון המדובר פונה לאנטנה (קיים קו ראיה), התשובה חיובית. רשת מתכתית (כגון זו המשמשת נגד מעופפים) יעילה מאד בחסימת קרינה סלולרית. הקירות בדרך כלל מנחיתים את הקרינה, כך שהחלון הוא הפתח העיקרי ממנו חודרת הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשת מתכתית
גיל09/06/2009האם רשת מתכתית (כגון זו המשמשת נגד מעופפים) יעילה גם בחסימת קרינה מקווי מתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, אבל
רם דישון09/06/2009השדה מקווי מתח חודר בעיקר דרך הקירות, לכן חסימת החלונות לא תתן הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת שתאורטית
גיל09/06/2009אם אני בונה מתקן עם רשת כזו לאורך כבל החשמל (ברוחב הבית) אזי הוא ינחית את הקרינה!?
האם מתקן כזה צריך להיות מוערק לאדמה? והאם זה בכלל ישים?
מצורפת סכימה של הרעיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות
רם דישון09/06/20091. גובה המתקן שתבנה צריך להיות מהקרקע עד פעמיים גובה הבנין. המתקן שציירת יהיה יעיל חלקית בגלל תופעה שנקראת דיפרקציה. שגורמת לשדה המגנטי לעקוף מכשולים כאלו.
2. מאד מאד רצוי להאריק מתקן כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשת מתכתית
גיל21/06/2009נניח שאני מחליט לעשות טיח חיצוני חדש, האם רשת מתכתית כזו (במימדי הקיר החיצוני) מתחת לטיח החדש תעזור? האם ניתן לומר ש-X% מהשדה יונחת והאם ניתן לחזות את X לפי מרחק וגובה הקו מהבית. אפשר ללכת הלאה ולחבר גם חלק (בכיוון של הקו) מגג הרעפים ברשת...
בקיצור האם העניין שווה מאמץ או לקבל את המצב כמו שהוא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיפרקציה
גיל21/06/2009אני מבין שדיפרקציה תלווה אותי, אך האם ניתן ל"מזער" אותה?
דיפרקציה
רם דישון21/06/2009כן, ניתן למזער אותה ע"י כיסוי כל הבית ברשת מתכתית, כולל הקירות, הגג והחלונות. כמובן שלא תקלוט שידורי רדיו וטלפונים סלולריים. אם תקח טלפון אלחוטי מחוץ לבית- לא תוכל להשתמש בו.
מתאים לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רשת מתכתית תנחית את השדה
רם דישון21/06/2009בכמה- קשה לדעת, כי דרוש לדעת את הגיאומטריה המלאה של הבית והקיר, וגם אז התחזית לא בהכרח מדויקת.
זכור שבמקרה כזה לא תוכל לקלוט רדיו בבית, כי גם גלי הרדיו יחסמו על ידי הרשת.
אני מציע קודם למדוד, ואם התוצאה גבוהה- להתאמץ. אם לא- עזוב את המצב כמו שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)