כוס פלסטיק לתינוק

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כוס פלסטיק לתינוק
    מאיה
    09/06/2009

בחודש האחרון אני נותנת לתינוק שלי מים מכוס פלסטיק עם מכסה(מיוחד לתינוקות). הפלסטיק אינו מכיל bpa אך בגלל שלא שטפתי אותו עם סבון אלא רק עם מים לאחר כל שימוש (כיוון ששיערתי שאין צורך כי רק מים נמצאים בכוס הזאת) אך כנראה בגלל שאריות אוכל שנכנסות לכוס כל פעם ורוק של התינוק אז כל פעם שהוא שותה מים מהכוס יש ריח של פלסטיק. רק לאחרונה כשהתחלתי לשטוף אותה כל הזמן עם סבון זה נעלם. מדאיג אותי שהתינוק שלי שתה במשך כחודש מהכוס כאשר היה ריח של פלסטיק כל פעם.
    בחברה אמרו לי שהכוס עשויה מפלסטיק poly proplin ואינו מכיל שום רעלנים. האם זה נכון? האם לדעתך נגרם נזק כלשהו חס וחלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוס פלסטיק לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריח לא מהפלסטיק

ד``ר דני וולף
    09/06/2009

הריח לא מהפלסטיק, אלא מהנוזלים והשאריות שנשארים בכוס. אין שום בעיה של רעלים מפלסטיק, ובכל מקרה כדאי להרתיח או לשתוף את הכוס במדיח פעם ביום.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאיה
    09/06/2009

תודה רבה לד"ר וולף על המענה המהיר וההרגעה.
    היה ריח של חמוץ לכן כל פעם שטפתי טוב עם מים והריח נעלם ואז התחיל להופיע ריח של פלסטיק לאחר שנוזל נשאר בכוס כשעה.
    קראתי בפורום שפלסטיק מכיל דיוקסינים. האם זה גם רלוונטי לכוס הזאת העשויה פולי פרופולין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו