מכונית שהכי פחות מקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מכונית שהכי פחות מקרינה
    מיכל
    11/06/2009

שלום רב,

אני רוצה לקנות מכונית שיש בה הכי פחות קרינה במושב הנהג. עדיף שלא יותר מ1 מיליגאוס, לפחות ליד חלק גוף עליון+ראש.

מבין הדגמים השונים שמדדתם בארץ, מי הכי פחות הקרין?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכונית שהכי פחות מקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונית שהכי פחות מקרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    11/06/2009

אני בדקתי בזמנו כמה מכוניות והיו הבדלים גדולים בהתאם ליצרן, למודל וכיוב'.
    בחזקות ביותר מבחינת שדה מגנטי, הנהג היה בתוך כ- 40 מיליגאוס, במכונית יוקרה.
    לבדוק שדות מגנטיים ממכוניות דורש המון זמן, וצריך לממן מישהו שיעשה זאת.
    המדידות שאני ממדתי לא היו בשיטתיות, כי היו לי הרבה דברים אחרים לעשות.
    אם רוצים לעשות עבודה רצינית, צריך להציב מישהו שימדוד את השדה המגנטי באופן שיטתי.
    הפחד שלי זה מההיברידיות, לפחות במהירויות הנמוכות בהן נוסעת על המנוע החשמלי. חברי המלומד ד"ר דני וולף מדד מאחת כזאת כ- 55 מיליגאוס, והוא הודיע על כך באתר לפני כמה ימים.
    אנ י יכול להגיד לך שמדדתי בזמנו כמה פעמים ברכבות בארה"ב, הן נוסעות על חשמל. בקרון היה כ- 50 מיליגאוס. ברכבת תחתית מצאתי עד 20 מיליגאוס בקרון.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה בתוך מכוניות

ד``ר דני וולף
    12/06/2009

אני מודה שאני שלחתי אותך לפורום, וטוב שכך, שכן אין כמו התשובה המלומדת והמבוססת של ידידי המלומד הד"ר שליט"א בכל הקשור למדידות קרינה בארץ!!
    רק תוספת קטנה אחת. לשעה - שעתיים ביום, הייתי אומר שלא נורא, בייחוד אם לא מדובר בתינוקות.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר וולף תודה. והמשך

מיכל
    12/06/2009

נכון. תודה ששלחת. ותודה לד"ר שליטא. אבל הוא יותר ציין את הגבוהות שבינהן- מכונית יוקרה עם 40 מיליגאוס.
    אבל לא ציין שמות של דגם ויצרן **הכי נמוך** שהוא מדד. כי אני כמובן מחפשת את הכי נמוך בקרינה שנתקלתם בו.

בינתיים קראתי שבמכוניות רגילות, בכמה דגמים שמדדו יש סביב 5 מיליגאוס בממוצע (נע לפי ההאצה והמזגן בין 3-7 מיליגאוס), ולא פחות מזה.
    ולצערי אני נמצאת כל יום במכונית 4 שעות ולא 1-2 שעות. ומתוכן 2 שעות גם נמצא תינוק בן 7 חודשים.
    אז המצב לא כ"כ טוב- זה קרינה של 5 מיליגאוס ל4 שעות לי ול2 שעות לתינוק.
    ומאד מאד הייתי רוצה למצוא מכונית שבנו אותה כך שהקרינה בה 1 מיליגאוס.

אני מעונינת לקנות מכונית קטנה. למשל סוזוקי סוויפט או דומה. מישהו מדד כמה הקרינה באחת מהמכוניות הקטנות שיש בשוק?

אז, שוב, אשמח מאד לשמוע אם מישהו מדד במכונית קטנה, ואכן ראה שיש בה 1 מיליגאוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכלו לענות על שאלת ההמשך שלי.

מיכל
    20/06/2009

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו