מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכונית שהכי פחות מקרינהמיכל11/06/2009
שלום רב,
אני רוצה לקנות מכונית שיש בה הכי פחות קרינה במושב הנהג. עדיף שלא יותר מ1 מיליגאוס, לפחות ליד חלק גוף עליון+ראש.
מבין הדגמים השונים שמדדתם בארץ, מי הכי פחות הקרין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונית שהכי פחות מקרינה
ד"ר זמיר שליט"א11/06/2009אני בדקתי בזמנו כמה מכוניות והיו הבדלים גדולים בהתאם ליצרן, למודל וכיוב'.
בחזקות ביותר מבחינת שדה מגנטי, הנהג היה בתוך כ- 40 מיליגאוס, במכונית יוקרה.
לבדוק שדות מגנטיים ממכוניות דורש המון זמן, וצריך לממן מישהו שיעשה זאת.
המדידות שאני ממדתי לא היו בשיטתיות, כי היו לי הרבה דברים אחרים לעשות.
אם רוצים לעשות עבודה רצינית, צריך להציב מישהו שימדוד את השדה המגנטי באופן שיטתי.
הפחד שלי זה מההיברידיות, לפחות במהירויות הנמוכות בהן נוסעת על המנוע החשמלי. חברי המלומד ד"ר דני וולף מדד מאחת כזאת כ- 55 מיליגאוס, והוא הודיע על כך באתר לפני כמה ימים.
אנ י יכול להגיד לך שמדדתי בזמנו כמה פעמים ברכבות בארה"ב, הן נוסעות על חשמל. בקרון היה כ- 50 מיליגאוס. ברכבת תחתית מצאתי עד 20 מיליגאוס בקרון.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה בתוך מכוניות
ד``ר דני וולף12/06/2009אני מודה שאני שלחתי אותך לפורום, וטוב שכך, שכן אין כמו התשובה המלומדת והמבוססת של ידידי המלומד הד"ר שליט"א בכל הקשור למדידות קרינה בארץ!!
רק תוספת קטנה אחת. לשעה - שעתיים ביום, הייתי אומר שלא נורא, בייחוד אם לא מדובר בתינוקות.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וולף תודה. והמשך
מיכל12/06/2009
נכון. תודה ששלחת. ותודה לד"ר שליטא. אבל הוא יותר ציין את הגבוהות שבינהן- מכונית יוקרה עם 40 מיליגאוס.
אבל לא ציין שמות של דגם ויצרן **הכי נמוך** שהוא מדד. כי אני כמובן מחפשת את הכי נמוך בקרינה שנתקלתם בו.
בינתיים קראתי שבמכוניות רגילות, בכמה דגמים שמדדו יש סביב 5 מיליגאוס בממוצע (נע לפי ההאצה והמזגן בין 3-7 מיליגאוס), ולא פחות מזה.
ולצערי אני נמצאת כל יום במכונית 4 שעות ולא 1-2 שעות. ומתוכן 2 שעות גם נמצא תינוק בן 7 חודשים.
אז המצב לא כ"כ טוב- זה קרינה של 5 מיליגאוס ל4 שעות לי ול2 שעות לתינוק.
ומאד מאד הייתי רוצה למצוא מכונית שבנו אותה כך שהקרינה בה 1 מיליגאוס.
אני מעונינת לקנות מכונית קטנה. למשל סוזוקי סוויפט או דומה. מישהו מדד כמה הקרינה באחת מהמכוניות הקטנות שיש בשוק?
אז, שוב, אשמח מאד לשמוע אם מישהו מדד במכונית קטנה, ואכן ראה שיש בה 1 מיליגאוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכלו לענות על שאלת ההמשך שלי.
מיכל20/06/2009תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)