מדידת קרינה בטויוטה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מדידת קרינה בטויוטה
    מאיר
    11/06/2009

שלום דני
    אני השתמשתי במדידת קרינה במכשיר מסוג אלפאלאב ומדדתי באזור הישבה של הנהג כאשר המערכת ההיברידית עבדה , עוצמת קרינה נמוכה ממכונית רגילה .
    איך אפשר להסביר את ההבדל בין התוצאה שקיבלת לתוצאה שאני מדדתי .
    המכונית שלי הינה מסוג פריוס .
    האם אפשר לקבל פרטים על אופן המדידה שלך. ???

אשמח לקבל את תשובתך המפורטת
    מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדידת קרינה בטויוטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המכונית שאני מדדתי מסוג CARNY

ד``ר דני וולף
    12/06/2009

אני מדדתי מכונית CARMY היברידית, ובאמת במושב הנהג הייתה הקרינה הנמוכה ביותר, בשאר המכונית בכל המקומות קרינה מעל 55 מיליגאוס באחריות ובמדידה מהימנה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדידת קרינה

מאיר
    13/06/2009

שלום דני
    תודה על תשובתך, אני עדין סקרן לדעת באיזה ציוד אתה משתמש וכיצד בוצעה הבדיקה,
    עד כמה שאני יודע ברכב הברידי המצבר מאחור וקוי המתח למנוע מעבירים זרם ישר DC כאשר קו אחד מבטל את השדה המגנטי של השני .
    המנועים החשמליים הינם AC שלוש פזות עם נצילות גבוהה ביותר . המכונית עצמה הינה כלוב פאראדי . המצבר לא מסוגל לתת אנרגיה לזמן ארוך אולי רבע שעה ברציפות, התרומה של המצבר הינה להוסיף הרבה כוח בתאוצה ובתחילת נסיעה, במקומות בהם צריכת הדלק גבוהה מאוד ולכן ממוצע צריכת הדלק לק"מ יורדת . ברוב הזמן המצבר נטען כתוצאה מהאנרגיה הקינטית של הרכב
    אשמח לתשובתך
    מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו