מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת קרינה בדירתימיכל15/06/2009
שלום,
על גג בניין ליד דירתי הוצבה אנטנה סלולרית. האנטנה עומדת על גג של בניין בן 4 קומות ודירתי היא בקומה השלישית בבנין ליד. המרחק של האנטנה מדירתי היא 50 מטר (מדוד).
פניתי למשרד לאיכות הסביבה בעיר מגורי והם שלחו בודק נחמד בשם דניאל שוורצברג ממלר"ז (שטען שהוא מכיר את מנהלי הפורום הזה).
לפי הבדיקה שהוא עשה (במכשיר מדידה של PMM) בחדר הקרוב ביותר לאנטנה, רמת הקרינה יצאה קטנה מ 0.1 V/M. באופן כללי הוא טען שהאנטנה לידי היא חסרת משמעות לחלוטין ושהתוצאות הבדיקה שהתקבלו בכל הבית אינן מראות קרינה. הוא גם עשה הרצאה נחמדה בנושא.
שאלתי היא האם אתם מכירים את הבודק הנ"ל והאם אני יכולה לסמוך על אמינותו?
האם באמת תוצאה 0.1 V/M היא חסרת משמעות (הוא טען שזה אפילו קטן מ 0.1 ומדובר במספרים שהם 5 אפסים אחרי הנקודה).
ניסיתי לאתר את מספר האנטנה באתר של משרד לאיכות הסביבה אך לא הצלחתי מטעמים טכנים. האם האינפורמציה הזאת מספיקה?
בברכה ובתודה,
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרינה בדירתי.
ד"ר זמיר שליט"א16/06/2009אני מכיר את דני מודד הקרינה, ואני בהחלט סומך על יושרו ומקצועיותו. פגשתי אותו לפני שבוע, וכנראה גם אפגוש בו השבוע. נראה שהאנטנה אמנם מקרינה אבל יש כאן שתי אפשרויות:
1. שדירתך נמצאת מתחת לאלומת השידור, והקרינה עוברת מעליה, לכן הקרינה שנמדדה
כ- 0.1 וולט למ"ר, שזה בהחלט לא מסכן אותכם.
2. יתכן שהאנטנה לא שידרה במלוא עוצמתה, בגלל שלא התקשרו איתה אנשים באותו זמן של המדידה. אולם יתכן שכיום לאחר השקת הדור הסלולרי ה- 3, יכול שכן שלך להזמין בערב משחק כדורגל לסלולרי, ואז האנטנה תשדר חזק, אבל אז לא יהיה המודד דני שוורצברג למדוד את זה.
לכן, תוכלי לקבל מכשיר מדידה ולמדוד בעצמך בזמנים לא שיגרתיים, ולהיווכח אם הנחה 2 תקפה. דהיינו, שתמצאי שהאנטנה משדרת חזק בזמנים בהם מזמינים שירותים מיוחדים (כדורגל, אינטרנט, סרטים, שיחות, וכיוב')
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר מדידה
מיכל16/06/2009תודה על תשובתך.
היכן אני יכולה לקבל מכשיר מדידה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר מדידה
ד"ר זמיר שליט"א17/06/2009אני משאיל מכשיר כזה ללא תשלום.
אנא תאמי אתי 03-574-7527
כדי לוודא שהמכשיר זמין.
צריך לנדנד לי כל 2-3 ימים כי המכשיר בהשאלה כמעט כל הזמן.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)