פלאפונים דור 3

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פלאפונים דור 3
    חלי ב.
    17/06/2009

שלום,

אחרי שגיליתי שפלאפונים מדור 3 פולטים פחות קרינה - הלכתי לשדרג

הציעו לי בחנות לשדרג למכשיר דור שלוש אבל עם כרטיס סים של הפלאפון הישן שלי (דור 2)

האם רמת הקרינה תלויה באיזשהו אופן בסוג כרטיס הסים?

תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאפונים דור 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת הקרינה אינה תלויה בכרטיס ה-SIM.

רם דישון
    17/06/2009

יחד עם זאת, לא ברור לי מה הרווח. נייד שפועל עם SIM מדור 2 יעבוד בדיוק כמו נייד מדור 2, ורמת הקרינה שלו תלויה בגובה האות הנקלט יותר מאשר בסוג הנייד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע...

חלי ב.
    17/06/2009

אולי לא ניסחתי כל כך טוב את השאלה:

בחוברת ההפעלה של המכשיר דור 3 שאני שוקלת לשדרג כתובה כמות הקרינה המכסימלית שיפלוט המכשיר

השאלה שלי היא:

אם אני קונה את המכשיר אבל הסים נשאר דור 2 - האם הנתון הזה בחוברת עדיין תקף?

מקווה שעכשיו יותר ברור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם כבר אז עוד שאלה קטנה

חלי ב.
    17/06/2009

אם הסים הוא דור 2 במכשיר דור 3
    אז המכשיר ישדר באמצעות אנטנות דור 2 או 3?
    (אני שואלת כי קראתי שהולכים להוריד את אנטנות דור 2 מתישהו בקרוב ככה שמכשירים מהדור הזה יפלטו הרבה מאד קרינה ...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרינה לא משתנה לפי הסים

ד``ר דני וולף
    17/06/2009

כמות הקרינה אינה משתנה לפי הסים. אבל יש הרבה בילבול בשאלתך:
    א. מה שכתוב על הטלפון הם נתונים שהם אחיזת עיניים בחלקם הגדול, שכן הם נותנים את רמת הקרינה לס"מ של רקמה, וזה לא מדויק, כי הקרינה תלונה במרחק מהאנטנה. בנוסף, אם את אמנם משתמשת בדור 3 כשולח קבצים, שולח תמונות, מקושר לאינטרנט כמובן שהקרינה עולה. זה לא המקרה שלך, כי את לא משתמשת בדור ה- 3. בקיצור הקרינה תלויה בסוג המכשיר, (ורק לצורך השוואה בין סוגי המכשירים תוני הקרינה שעל המכשיר טובים) תלויה בשימוש העברת קבצים כבדים, תלויה במרחק מהאנטנה, ו.....לא תלויה בכרטיס הסים.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בעצם אתה רוצה להגיד..

חלי ב.
    17/06/2009

שמכשיר דור 3 עם כרטיס סים דור 2 ישדר באמצעות אנטנות דור 3 ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנות דור 2 תהיינה עמנו עוד שנים

רם דישון
    17/06/2009

רבות.
    הספק השידור המירבי די דומה במרבית המכשירים, כל עוד הסוללות הן ליתיום יון. ברגע שטכנולוגית הסוללות תשודרג, יהיה מקום לשידור בהספק יותר גבוה, אבל עד אז הלחץ הציבורי יעשה את שלו והספקי השידור לא יעלו, אולי אפילו להיפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו