מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פלאפונים דור 3חלי ב.17/06/2009
שלום,
אחרי שגיליתי שפלאפונים מדור 3 פולטים פחות קרינה - הלכתי לשדרג
הציעו לי בחנות לשדרג למכשיר דור שלוש אבל עם כרטיס סים של הפלאפון הישן שלי (דור 2)
האם רמת הקרינה תלויה באיזשהו אופן בסוג כרטיס הסים?
תודה רבה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת הקרינה אינה תלויה בכרטיס ה-SIM.
רם דישון17/06/2009יחד עם זאת, לא ברור לי מה הרווח. נייד שפועל עם SIM מדור 2 יעבוד בדיוק כמו נייד מדור 2, ורמת הקרינה שלו תלויה בגובה האות הנקלט יותר מאשר בסוג הנייד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע...
חלי ב.17/06/2009אולי לא ניסחתי כל כך טוב את השאלה:
בחוברת ההפעלה של המכשיר דור 3 שאני שוקלת לשדרג כתובה כמות הקרינה המכסימלית שיפלוט המכשיר
השאלה שלי היא:
אם אני קונה את המכשיר אבל הסים נשאר דור 2 - האם הנתון הזה בחוברת עדיין תקף?
מקווה שעכשיו יותר ברור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כבר אז עוד שאלה קטנה
חלי ב.17/06/2009אם הסים הוא דור 2 במכשיר דור 3
אז המכשיר ישדר באמצעות אנטנות דור 2 או 3?
(אני שואלת כי קראתי שהולכים להוריד את אנטנות דור 2 מתישהו בקרוב ככה שמכשירים מהדור הזה יפלטו הרבה מאד קרינה ...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרינה לא משתנה לפי הסים
ד``ר דני וולף17/06/2009כמות הקרינה אינה משתנה לפי הסים. אבל יש הרבה בילבול בשאלתך:
א. מה שכתוב על הטלפון הם נתונים שהם אחיזת עיניים בחלקם הגדול, שכן הם נותנים את רמת הקרינה לס"מ של רקמה, וזה לא מדויק, כי הקרינה תלונה במרחק מהאנטנה. בנוסף, אם את אמנם משתמשת בדור 3 כשולח קבצים, שולח תמונות, מקושר לאינטרנט כמובן שהקרינה עולה. זה לא המקרה שלך, כי את לא משתמשת בדור ה- 3. בקיצור הקרינה תלויה בסוג המכשיר, (ורק לצורך השוואה בין סוגי המכשירים תוני הקרינה שעל המכשיר טובים) תלויה בשימוש העברת קבצים כבדים, תלויה במרחק מהאנטנה, ו.....לא תלויה בכרטיס הסים.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם אתה רוצה להגיד..
חלי ב.17/06/2009שמכשיר דור 3 עם כרטיס סים דור 2 ישדר באמצעות אנטנות דור 3 ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנות דור 2 תהיינה עמנו עוד שנים
רם דישון17/06/2009רבות.
הספק השידור המירבי די דומה במרבית המכשירים, כל עוד הסוללות הן ליתיום יון. ברגע שטכנולוגית הסוללות תשודרג, יהיה מקום לשידור בהספק יותר גבוה, אבל עד אז הלחץ הציבורי יעשה את שלו והספקי השידור לא יעלו, אולי אפילו להיפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)