מתקן גישה אלחוטי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מתקן גישה אלחוטי
    הדר ספיר
    27/06/2009

שלום ,
    אנו מעונינים ברכישת דירה ביפו הבעיה היא שמרחק של 3-4 מטר מחדר השינה שלנו על גג מבנה נטוש מותקנת אנטנה סלולארית (מתקן גישה)
    מה ההבדל בין מתקן גישה לאנטנה סלולרית ?
    האם הקרינה תלויה בכיוון האנטנה ?
    מהם אפשרויות המיגון שנניתן לבצע על מנת לחסום את הקרינה מכוון זה ?
    תודה
    הדר
    0547241999

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקן גישה אלחוטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיתקן גישה אלחוטי

ד"ר זמיר שליט"א
    27/06/2009

מיתקן זה הוא אנטנה לכל דבר, אלא שחברות הסלולר מנצלות פירצה בחוק, ומקבלות פטור מהיתר בנייה על אנטנה כזאת.
    כיום כמעט כל האנטנות החדשות הן כאלו.
    מה עושים:
    ראשית לפי מיקום האנטנה, נראה שאין לכם שום סיכון, אם אין איזה קיר ממול שעלול להחזיר את הקרינה לתוך החלון שלכם, תדמו כדור טניס שנשלח מהאנטנה, פוגע בקיר ומוחזר. האם זה אליכם ?
    יש מיגון והוא טוב, ציפוי שקוף המודבק על החלון. אבל לא נראה לי שאתם צריכים, אם אין לכם החזרה. אם יש, אגיד איך פונים לחברה שמצפה. אני לא מקבל אחוזים לא ממצפים, ולא מעורכי דין.
    אפשר להעיף אותה בהסתמך על פס"ד במחוזי ת"א של השופטת שיצר, שמיתקן זה מצריך אביזרים העוברים ברכוש המשותף, וגם יש לו חדר מכשירים שאינו פטור, וזה גם שינוי יעוד ממגורים לעסק.
    אם תרצו להעיף את זה תצטרכו עו"ד ותוכלו להתייעץ אתי.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן שמבחינה טכנית אין שום סיכון,

רם דישון
    27/06/2009

אבל הקרבה לאנטנה מדאיגה אותי.
    בעיקרון, המשרד להגנת הסביבה לא מאשר אנטנות במרחק כה קטן מדירות, ומוזר לי איך הטעו אותו כאן.
    בניגוד לדעתו של עמיתי ד"ר שליטא, לא הייתי רוכש דירה זו. אל תשכחו שאם תרצו פעם למכור אותה- תתקלו בקושי אדיר. המודעות לסיכוני הקרינה עולה מיום ליום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם שני עמיתי המלומדים

ד``ר דני וולף
    28/06/2009

מסכים עם שני עמיתי המלומדים. רציתי רק להוסיף, בתוכנית טלוויזיה שהשתתפתי הופיע עורכת דין שהסירה אנטנה, והיא הסתמכה על הסכם הבית המשותף. אם מדובר בבית משותף, הרי לכל בית משותף יש הסכם. לפי ההסכם כנראה שאסור להשתמש בבית כבית עסק, אלא למגורים בלבד, כמו כן אפשר ברוב פשוט גם לשנות את הסכם הבית ולהוסיף שאסור להשתמש בבית כעסק! ואז להסיר את האנטנה. אבל כל הסיפור הזה שייך לעורכי הדין, ולא לנו, זו רק עיצה טובה.
    כפי שנאמר בתלמוד היזהר מ-רע קרי היזהר מעורכי דין ומרופאים.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו