מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתקן גישה אלחוטיהדר ספיר27/06/2009
שלום ,
אנו מעונינים ברכישת דירה ביפו הבעיה היא שמרחק של 3-4 מטר מחדר השינה שלנו על גג מבנה נטוש מותקנת אנטנה סלולארית (מתקן גישה)
מה ההבדל בין מתקן גישה לאנטנה סלולרית ?
האם הקרינה תלויה בכיוון האנטנה ?
מהם אפשרויות המיגון שנניתן לבצע על מנת לחסום את הקרינה מכוון זה ?
תודה
הדר
0547241999
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתקן גישה אלחוטי
ד"ר זמיר שליט"א27/06/2009מיתקן זה הוא אנטנה לכל דבר, אלא שחברות הסלולר מנצלות פירצה בחוק, ומקבלות פטור מהיתר בנייה על אנטנה כזאת.
כיום כמעט כל האנטנות החדשות הן כאלו.
מה עושים:
ראשית לפי מיקום האנטנה, נראה שאין לכם שום סיכון, אם אין איזה קיר ממול שעלול להחזיר את הקרינה לתוך החלון שלכם, תדמו כדור טניס שנשלח מהאנטנה, פוגע בקיר ומוחזר. האם זה אליכם ?
יש מיגון והוא טוב, ציפוי שקוף המודבק על החלון. אבל לא נראה לי שאתם צריכים, אם אין לכם החזרה. אם יש, אגיד איך פונים לחברה שמצפה. אני לא מקבל אחוזים לא ממצפים, ולא מעורכי דין.
אפשר להעיף אותה בהסתמך על פס"ד במחוזי ת"א של השופטת שיצר, שמיתקן זה מצריך אביזרים העוברים ברכוש המשותף, וגם יש לו חדר מכשירים שאינו פטור, וזה גם שינוי יעוד ממגורים לעסק.
אם תרצו להעיף את זה תצטרכו עו"ד ותוכלו להתייעץ אתי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ייתכן שמבחינה טכנית אין שום סיכון,
רם דישון27/06/2009אבל הקרבה לאנטנה מדאיגה אותי.
בעיקרון, המשרד להגנת הסביבה לא מאשר אנטנות במרחק כה קטן מדירות, ומוזר לי איך הטעו אותו כאן.
בניגוד לדעתו של עמיתי ד"ר שליטא, לא הייתי רוכש דירה זו. אל תשכחו שאם תרצו פעם למכור אותה- תתקלו בקושי אדיר. המודעות לסיכוני הקרינה עולה מיום ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם שני עמיתי המלומדים
ד``ר דני וולף28/06/2009מסכים עם שני עמיתי המלומדים. רציתי רק להוסיף, בתוכנית טלוויזיה שהשתתפתי הופיע עורכת דין שהסירה אנטנה, והיא הסתמכה על הסכם הבית המשותף. אם מדובר בבית משותף, הרי לכל בית משותף יש הסכם. לפי ההסכם כנראה שאסור להשתמש בבית כבית עסק, אלא למגורים בלבד, כמו כן אפשר ברוב פשוט גם לשנות את הסכם הבית ולהוסיף שאסור להשתמש בבית כעסק! ואז להסיר את האנטנה. אבל כל הסיפור הזה שייך לעורכי הדין, ולא לנו, זו רק עיצה טובה.
כפי שנאמר בתלמוד היזהר מ-רע קרי היזהר מעורכי דין ומרופאים.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)