מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רשת אלחוטית בביתרונית02/07/2009
שלום למומחים,
שאלה שמתמיהה גם אותי: אצלי בבית אין רשת אלחוטית אין ראוטר וכלום. אתמול באה אלי חברה עם מחשב נייד והיתה חייבת להתחבר לעבודה. אמרתי לה שאין דרך להתחבר, אבל היא שלפה את המחשב וראה זה פלא: התחברה לרשת אלחוטית. היא הסבירה שלפעמים זה קורה אם למשל אחד השכנים בסביבה מפעיל רשת אלחוטית אצלו בבית.
אותי זה הדאיג מאד,: הרי מראש לא הכנסתי הבית אינטרנט אלחוטי כדי שהילדים לא יחיו תחת קרינה מתמדת, אז עכשיו זה בא לי מהשכן?
האם יש אמת בדבר?
מה אפשר לעשות כדי שהקרינה הזולא תגיע אלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכל נכון, אבל
רם דישון02/07/2009הקרינה שמגיעה אליך מהשכן היא בעוצמה מאד מאד נמוכה. את חשופה ליותר מזה מכל מכשירי החשמל אצלך בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מרשת אלחוטית
מאיה03/07/2009יש לי רשת אלחוטית בבית על מנת שניתן יהיה לגלוש מהלפטופ בבית. הרבה פעמים בני התינוק יושב עלי כאשר אני גולשת באינטרנט. בערך כ60 ס"מ מהמודם. האם זה מספיק על מנת להוריד את הקרינה לקרינת רקע?
האם העובדה שיש לי רשת אלחוטית בבית מגדילה את קרינת הרקע שלי בבית אפילו בקצת? או שהקרינה מהמודם דועכת ל-0 לאחר מרחק מסויים (דבר שנראה לי לא הגיוני כיוון שעדיין ניתן לגלוש באינטרנט מכל חלקי הבית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשת אלחוטית קרינת רקע
ד``ר דני וולף03/07/2009רשת אלחוטית לא מהווה בעיית קרינה, כבר במרחק של 60 ס"מ מהראוטר יש קרינת רקע. הבעיה היחידה במקרה שלך יכולה להיות בקרבה למחשב הנייד עצמו בלי קשר לחיבור לאינטרנט. רצוי לשמור מרחק של מטר ממחשב נייד.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשו גם להדפיס במדפסת של השכן
ד``ר דני וולף03/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)