רשת אלחוטית בבית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רשת אלחוטית בבית
    רונית
    02/07/2009

שלום למומחים,
    שאלה שמתמיהה גם אותי: אצלי בבית אין רשת אלחוטית אין ראוטר וכלום. אתמול באה אלי חברה עם מחשב נייד והיתה חייבת להתחבר לעבודה. אמרתי לה שאין דרך להתחבר, אבל היא שלפה את המחשב וראה זה פלא: התחברה לרשת אלחוטית. היא הסבירה שלפעמים זה קורה אם למשל אחד השכנים בסביבה מפעיל רשת אלחוטית אצלו בבית.
    אותי זה הדאיג מאד,: הרי מראש לא הכנסתי הבית אינטרנט אלחוטי כדי שהילדים לא יחיו תחת קרינה מתמדת, אז עכשיו זה בא לי מהשכן?
    האם יש אמת בדבר?
    מה אפשר לעשות כדי שהקרינה הזולא תגיע אלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשת אלחוטית בבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל נכון, אבל

רם דישון
    02/07/2009

הקרינה שמגיעה אליך מהשכן היא בעוצמה מאד מאד נמוכה. את חשופה ליותר מזה מכל מכשירי החשמל אצלך בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מרשת אלחוטית

מאיה
    03/07/2009

יש לי רשת אלחוטית בבית על מנת שניתן יהיה לגלוש מהלפטופ בבית. הרבה פעמים בני התינוק יושב עלי כאשר אני גולשת באינטרנט. בערך כ60 ס"מ מהמודם. האם זה מספיק על מנת להוריד את הקרינה לקרינת רקע?
    האם העובדה שיש לי רשת אלחוטית בבית מגדילה את קרינת הרקע שלי בבית אפילו בקצת? או שהקרינה מהמודם דועכת ל-0 לאחר מרחק מסויים (דבר שנראה לי לא הגיוני כיוון שעדיין ניתן לגלוש באינטרנט מכל חלקי הבית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשת אלחוטית קרינת רקע

ד``ר דני וולף
    03/07/2009

רשת אלחוטית לא מהווה בעיית קרינה, כבר במרחק של 60 ס"מ מהראוטר יש קרינת רקע. הבעיה היחידה במקרה שלך יכולה להיות בקרבה למחשב הנייד עצמו בלי קשר לחיבור לאינטרנט. רצוי לשמור מרחק של מטר ממחשב נייד.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבקשו גם להדפיס במדפסת של השכן

ד``ר דני וולף
    03/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו