מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולארית....יאיר02/07/2009
שאלתי פה שאלה מה אפשר לעשות לגבי אנטנה סלולארית שיש לי מול הבית ,אמרת לי לשפנות למשרד לאיכות הסביבה ולבקש מהם דוח סיכונים ובדיקת קרינה אחרונה.
שלחתי אי מייל כבר כמה פעמים ולכמה אנשים שונים באגף קרינה ורעש במשרד לאיכות הסביבה והם פשוט לא עונים לי.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *פניתי למשרד להגנת הסביבה
יאיר02/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלח לפניות הציבור של המשרד להגנת הס
רם דישון02/07/2009הסביבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי מייל לשם והם לא עונים
יאיר02/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראה נא
רם דישון03/07/2009אין באפשרותנו לעזור לך מעבר לכך. אני מקווה שאינך מצפה שאני אפנה למשרד עם בקשות עבור כל מי שגולש בפורום. מהר מאד יתחילו לסנן את כל הפניות שלי (זה מה שאני הייתי עושה לו הייתי במקומם).
המשך לנדנד. לבסוף יענו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה סלולרית
ד"ר זמיר שליט"א04/07/2009טלפן למשרד להגנת הסביבה 026495869, ובקש מהממונה על פניות הציבור, בנימוס,
שתשלח לך את סקר הבטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה של אותה אנטנה (תגיד כתובת מדוייקת שלה).
כשתקבל זאת, אנא צרף תיאור בכמה מילים כיוון לאנטנה, מרחק ממנה, והבדל גובה.
שלח אלי [email protected]
אני אבדוק, ואעביר למהנדס שלנו רם דישון, לבדוק את כל היבטי השידור, זוויות, חישובים, וכיוב' שאני יודע את חלקם בלבד.
הוא יענה לך ישירות על הסיכון, אם ישנו מאנטנה זו.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)