מכונת צילום

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מכונת צילום
    אסתר
    06/07/2009

שלום רב !!!
    אני עובדת משרה מלאה (8 שעות)כל יום ,בבניין משרדים יחד עם עוד שני עובדי מחלקה,
    לאחרונה הוחלט להכניס לחדרינו מכונת צילום מסוג תושיבה המכונה נמצאת מול עמדת הישיבה
    שלי במרחק צעד וחצי ופעילה רוב הזמן מה ההשלכות?האם קיימת קרינה במכונת צילום?מדובר על מצב יומיומי לאורך
    שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכונת צילום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סיכון ממרחק של מטר והלאה.

רם דישון
    07/07/2009

נראה שההגדרה של צעד וחצי מתאימה למרחק זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיכון ממרחק...

ד"ר זמיר שליט"א
    08/07/2009

יפה הגדיר ידידי המלומד המהנדס רם דישון, שנפגשנו רק היום,
    רק רציתי להוסיף פרט חשוב: במכונות צילום יש בפנים תאורה הכוללת קרינת על סגול. זה גורם ליצירת אוזון באוויר (חמצן עם מוליקולה של 3 במקום 2, דהיינו O3 ). לאוזון יש ריח נעים, אולם הוא גורם נזקי חימצון, ואף ממש מסרטן. אי לכך, מכונת הצילום חייבת להיות במקום מאוורר, ויש לשמור ממנה מרחק ולא לבלות ליידה זמן מיותר.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מססני אוויר למינהם

שגיא
    19/07/2010

הנמכרים בשוק יכולים לנטרל את האוזון המזיק?

במשרדי מכונת צילום גדולה הפולטת ריחות כמתואר מעלה- כיצד אני יכול לטפל במפגע אם איוורור אינו אפשרי פיזית?

בתודה,

שגיא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו