גז ראדון באיזור כרמיאל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• גז ראדון באיזור כרמיאל
    לנה
    10/07/2009

לאחרונה נודע לי שבכרמיאל כמו גם בירושלים וערד ינשם ריכוזים גבוהים במיוחד של גז ראדון.

קניתי בית קרקע שנבנה בשנת 1992. נכון לעכשיו אני מרחיבה את הבית ומוסיפה ממ"ד בקומת קרקע וקומה שנייה - חדרי שינה. ידוע לי שהפליטה של הגז חזקה יותר בקומות קרקע וחדרי ביטחון.
    1.מה עלי לעשות? איך אפשר להיתגונן מראדון?
    2.האם אכן בכרמיאל רמת ראדון מסוכנת?
    3. חדרי השינה שלנו יהיו בקומה שנייה. ראיתי מידע על כך שהגז יכול להגיע גם לקומה השנייה. היתכן? מה עושים עם זה?
    4.שאלה נוספת - הבנתי שמאמצע שנות התשעים נכנסו תקנים מיוחדים לבנייה שמצמצמים את פליטת הראדון, האם זה משהו שאני יכולה לעשות גם בבית שלי (קומה ר
    תודה רבה,
    לנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גז ראדון באיזור כרמיאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גז ראדון

ד"ר זמיר שליט"א
    11/07/2009

ניתן לעשות שלושה דברים:
    1. לאוורר,
    2. לאוורר, ו-
    3. לאוורר.

כל יתר האמצעים לא יצלחו, כי יש פתחים בבניין כגון, , ביוב, ואחרים דרכם יחדור הגז מלמטה.

בנוסף לאיוורור, תצטרכי לשאוב את האבק, לא לטאטא, וכדאי ממש כל יום.
    מדוע לא לטאטא ?
    הראדון, שהוא גז רדיואקטיבי, דועך לאיזוטופים קטנים יותר, חלקם יציבים, נצמדים לחלקיקי אבק, ושוקעים לרצפה, שטיחים, וילונות, ריפוד וכיוב'.
    כל טיאטוא, והברשה, משחררים אבק אותו נושמים, עם האיזוטופים.
    נא להיזהר !
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו