בעניין מכשירים ביתים כבדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בעניין מכשירים ביתים כבדים
    קטיה
    14/07/2009

שלום, אני רואה שכל האמהות מפורום תינוקות עברו לכאן. אז גם לי יש שאלה. קודם כל תודה לתשובתכם על שאלתי הקודמת. אנחנו מגדלים תינוקות בת 3.5 חודשים. גרים ביחידת דיור 2 חדרים.בגלל החום ולחות אני מפעילה מזגן החל משעה 11-12 בבוקר ועד 4-5 אחה"צ. יוצא שהמיטה של הילדה ממש מתחת למזגן, אני מזיזה אותה, (חדר כולו 3- על 4 מטר), ואז המיטה צמודה לטלויזיה, ממיר, די וי די ומקרר. את המפצל של הטלויזיה והמימיר אני פשוט מוציא מהחשמל, אבל עם המקרר זה בלתי אפשרי. המרחק הוא כ-1 מטר מהמיטה של הילדה. פתאום אני וקוראת בתשובתכם לאחת האמהות שצריך להזהר. זה נמשך כבר כחודש וחצי ואין לי סידור אחר לשינת הילדה. האם נגרם נזק חלילה? האם מרחק סביר? מקרר ממוקם במין נישה , כיס מיחודש, כאשר המנוע שלו כלפי הקיר.
    גם אני מוטרדת.
    אודה להתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל,

רם דישון
    14/07/2009

מרחק של מטר מהמקרר הוא תקין, מה גם שהמנוע שלו מופנה לקיר.
    שנית, במזגן יש לשמור על מרחק של מטר מהיחידה החיצונית; היחידה הפנימית מקרינה הרבה פחות, כך שגם אם המיטה מתחת ליחידה הפנימית אין שום סיכון.
    ממיר ודי-וי-די מקרינים מינימום, כך שכמה עשרות סנטימטרים יספיקו בהחלט.
    הטלויזיה מקרינה רק כשהיא עובדת, כך שתשתדלו להרחיק את המטה בזמן זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו