מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממזגן מיני וקרינה מעמוד חשמלערן17/07/2009
שלום,
ראשית הרשו לי לברך אתכם על הפורום הנפלא והתשובות הענייניות והברורות. שנית, שאלות ב-3 נושאים ברשותכם:
1. בביתנו, לפני 7 שנים, הותקן מזגן מיני מרכזי (4.5 כ"ס אלקטרה). המנוע נמצא על הקיר מחוץ לחלון של חדר הילד. ראש המיטה של הילד נושק לקיר שמצידו החיצוני (באלכסון לראש המיטה) הותקן המנוע, - האם כאשר המזגן פועל בלילה יש סכנה לילד? (אני מניח כשהמזגן מכובה אין בעיה)?
2. כ- 5 מטר מחלון השינה שלנו בגובה מקביל לחלון, יש עמוד חשמל אליו מחוברים 3 זוגות של חוטי חשמל חשופים מעמוד חשמל ברחוב, וממנו יוצאים 3 חוטים מצופים בגומי שחור לבניין שלנו ולשני בניינים סמוכים. בנוסף יש חוטים נוספים מחוברים מהקרקע לחוטים שבעמוד החשמל. על העמוד כתוב : "רשת מוזנת משלושה כיוונים". - האם מדובר במתח נמוך או גבוה? האם המרחק בטוח?
3. האם יש צורך במדידת קרינה לאחר 9 שנות מגורים (מודה שמודעות לקרינה "קצת" מאוחרת)? אם כן - תוכלו להמליץ על מודד בחיפה (אחוזה) (אני מניח שבאזור זה אין השאלה חינם, כמו של ד"ר
שליטא).
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממזגן מיני וקרינה מעמוד חשמל
ד"ר זמיר שליט"א20/07/2009תשובות:
1. המרחק של מיטת הילד מהמזגן נראה לי גבולי, ויתכן בטוח, אבל שווה למדוד ולהיות בטוח. המזגן פולט שדה מגנטי רק כשפועל, אולם כשמכובה ומחובר לחשמל, הוא אינו יורד לאפס, אלא נשאר משהו משנאים, קבלים ושאר חלקים במזגן.
2. גם המרחק מקו החשמל ברחוב נראה לי גבולי, שווה למדוד.
אני מכיר בעלי מכשירים בחיפה, אבל זה לא אומר שהם משאילים לך אותם.
אם תרצה לקחת מכשיר אצלי, וגם להחזיר, זה בסדר, רק תצטרך לרוץ קצת.
פיתרון אחר: לשכור מכשיר ב- "קולבוקשר" 099553111 המנהל יאיר.
אם תגיד ליאיר שלא יכולת לקחת מכשיר אצלי, תקבל הנחה 50% בהשכרת המכשיר. הוא ישלח לך בדואר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)