רכב היברידי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רכב היברידי
    רונן
    27/07/2009

רכב היברידי הינו רכב עם 2 מנועים , האחד - בנזין, השני חשמל,

האם עלולה להיות קרינה / שדה חשמלי מזיק מהמנוע החשמלי שמותקן בקופסת הפח - סליחה הרכב עם מנוע מסוג זה ?

תודה

רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכב היברידי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תשובות לשאלות לגבי רכב היברידי

שלי
    28/06/2012

מדוע אינכם מגיבים בפורום על כל השאלות הנוגעות לרכב היברידי ? חשוב לי לדעת מה העמדה לגבי הקרינה והסיכון של רכב היברידי עבור ילדים היושבים מאחור ועבור הנוסע ליד הנהב. האם נסיעה ברכב היברידי בהריון מהווה סכנה לעובר..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תשובות לשאלות לגבי רכב היברידי - תגובה

ד``ר דני וולף
    28/06/2012

בעבר בדקתי רכב הברידי ובמושבים האחוריים נמצאה קרינה גבוהה מאוד. ראש שאלות נפוצות מספר 12. בשנה האחרונה משווקי הרכבים טוענים שרמת הקרינה ברכבים מהמודל החדש נמוכה מאוד, ולצערי לא הזדמן לי למדוד רכב הברידי מהמודל החדש, וייתכן מאוד שיש הבדל בין רכב לרכב. נשמח כולנו אם מי מקוראי הפורום יוכל לבדוק ולכתוב לנו את התוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו