מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מכבל תת קרקעי ושאלות אחרותסבטלנה28/07/2009
שלום,
אנו עומדים לרכוש בית וברצוני לברר כמה דברים:
1. במקביל לגינה יעבור כבל חשמל תת קרקעי, במרחק של 10 מ' מהגינה, 15 מ' מהבית. האם העובדה שקבל הוא תת קרקעי משנה את עוצמת הקרינה?
2. תחנת טרנספורמציה תיהיה במרחק של 30 מ' בערך, משאלות אחרות בפורום הבנתי שמרחק הזה הוא בטוח, נכון?
3. איפה אפשר לברר מה עוצמת הכבל ותחנת טרנספורמציה ?
4. איפה אפשר לברר על מיקום אנטנות סלולריות קיימות ועתידיות?
5. על הסירטוט של שטח אני רואה קו שהוא כניראה קו מתח, עליו עיגולים. במקום אחד שלוש עיגולים צמודים ובשני מקומות אחרים שני עיגולים בודדים. האם אלה תחנות טרנספורמציה?
שלוש תחנות על 100 מ', האם זה מחמיר את המצב? או שמספיק שיהיו במרחק של יותר מ 10 מ' מהבית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מכבל...
ד"ר זמיר שליט"א29/07/2009המרחקים נראים לי בטוחים, גם מהקו הקבור באדמה, וגם מתחנת השנאים.
קרינת כבל תת קרקעי בעיר לא עוברת בדרך כלל 10 מטרים.
לברר אפשר במדידה עצמית. אשאיל לכם מכשיר למדוד.
אנטנות יש במפות שונות, של משרד איכ"ס ואחרות. צריך גם להסתכל סביב ולגלות אנטנות, מיתקני גישה, דוד שמש ללא קולטים, צינור אנכי עבה, מזגן גדול, וכיוב'. אלה חשודים כאנטנות.
צריך גם למדוד.
שלוש תחנות בתוך 100 מטר, תלוי היכן אתם נמצאים. אם במרחק 10 מטר מהקרובה ביותר, זה אמור להיות בטוח, שווה למדוד ולהיות שקטים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - ארון חשמל (פילר)
סבטלנה03/08/2009תודה על התשובה, הבית קיים רק על הנייר ואין אפרות למדוד...
יש לי שאלה נוספת - לפי תוכנית ארון חשמל ביתי (אני מניחה שזה אפור כזה) צמוד לחדר הממ''ד, האם זה מסוכן? החשמל יהיה תלת פזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
סבטלנה03/08/2009הבהרה - זה ארון חלוקה של בית דו-משפחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)