מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ישר לראשאורי30/07/2009
האם לחיצה על כפתור שלט המכונית ממש ממש צמוד לראש יכולה לגרום נזק? שכן העוצמה היא בטח חזקה והמרחק - 0. זה מאוד מטריד אותי מאז קרה לי שחבר הפעיל את מכוניתו -כשהשלט היה מ"מ מהראש שלי. (אולי גם מכוון עליו). אני מתחשב בעובדה שמכונית נפתחת ממרחקים די גדולים עם השלט הזה, לכן הוא מאד עוצמתי ודאי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישר לראש
ד"ר זמיר שליט"א30/07/2009איני רואה שום סיבה להפעיל שלט מכונית צמוד לראש, כשם שאיני רואה להפעיל טלפון סלולרי צמוד לראש. והאחרון, במקרים רבים, מסוכן יותר.
אם קרה, קרה. יותר טוב, תימנע מלהצמיד את הטלפון לראש, ותדבר עם אוזנית, או עם רמקול. כדי גם שתוריד את שני הטלפונים שצמודים לך בחגורה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערה נוספת
רם דישון30/07/2009למרות ששלט של רכב פועל ממרחק, ההספק שהוא משדר הנו נמוך מאד. שים לב שממרחק של מספר מטרים הוא כבר אינו פועל.
לעומת זאת, טלפון סלולרי יכול לשדר למרחק של קילומטרים, כך ששם ההספק הרבה יותר גבוה.
המסקנה- שום נזק לא נגרם, אך אין הגיון להפעיל את השלט קרוב לראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)