ישר לראש

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ישר לראש
    אורי
    30/07/2009

האם לחיצה על כפתור שלט המכונית ממש ממש צמוד לראש יכולה לגרום נזק? שכן העוצמה היא בטח חזקה והמרחק - 0. זה מאוד מטריד אותי מאז קרה לי שחבר הפעיל את מכוניתו -כשהשלט היה מ"מ מהראש שלי. (אולי גם מכוון עליו). אני מתחשב בעובדה שמכונית נפתחת ממרחקים די גדולים עם השלט הזה, לכן הוא מאד עוצמתי ודאי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישר לראש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישר לראש

ד"ר זמיר שליט"א
    30/07/2009

איני רואה שום סיבה להפעיל שלט מכונית צמוד לראש, כשם שאיני רואה להפעיל טלפון סלולרי צמוד לראש. והאחרון, במקרים רבים, מסוכן יותר.
    אם קרה, קרה. יותר טוב, תימנע מלהצמיד את הטלפון לראש, ותדבר עם אוזנית, או עם רמקול. כדי גם שתוריד את שני הטלפונים שצמודים לך בחגורה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה נוספת

רם דישון
    30/07/2009

למרות ששלט של רכב פועל ממרחק, ההספק שהוא משדר הנו נמוך מאד. שים לב שממרחק של מספר מטרים הוא כבר אינו פועל.

לעומת זאת, טלפון סלולרי יכול לשדר למרחק של קילומטרים, כך ששם ההספק הרבה יותר גבוה.
    המסקנה- שום נזק לא נגרם, אך אין הגיון להפעיל את השלט קרוב לראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו