מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קוי מתח גבוה בסמוך לכ"ס הירוקהנעמה03/08/2009
ד"ר שליט"א שלום רב,
אני מתעניינת ברכישת דירה בשכונה הירוקה בכ"ס, כ- 250 מ' מכביש 4, אשר במקביל לו עובר קו מתח גבוה (161Kv), בודק מוסמך מדד 0.2-0.5 מיליגאוס בבדיקה רציפה במגרש.
כמו כן, ע"פ התוכניות של עיריית כ"ס הקו אמור להיות מוטמן באדמה תוך שנתיים.
שאלותיי הן:
1. האם לדעתך אני יכולה להיות שקטה לגבי עוצמת השדה המגנטי במצב הנתון בו הקו עילי?
2. האם מתווה הטמנת הקו חשוב או שבכל מקרה הטמנתו מפחיתה דיו מעוצמת הקרינה?
3. צפוי לקום בי"ס כ 100-150 מ' מהקו, כפי שהוא ממוקם כעת, באם ההטמנה לא תצא לפועל, האם מנסיונך יש מקום להלחם ולמנוע הקמתו כ"כ קרוב?
המון תודה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו מתח בסמוך...
ד"ר זמיר שליט"א03/08/2009מבחינת קרינה אין לך בעייה.
כאני מעוניין לדעת אם המיגרש במורד הרוח מקו המתח, דהיינו אם קו המתח נמצא ממערב למיגש.
הסיבה, קו מתח מייצר סביבו יוני קורונה, זה משהו שניתן לדמות למי חמצן, רואים בחושך להבה כחולה סביב לקו, ושומעים אותה משהו כמו תססססססס.
אז נוצרים יוני הקורונה, הם עפיםפ ברוח, ונינשמים.
הם גורמים מחלות ריאה, ועם השנים מפיע גם סרטן.
כאי לברר נקודה זו, ולהודיע לי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח גבוה ויוני קורונה
נעמה11/09/2009תודה רבה על התשובה,
אכן השכונה נמצאת מערבית לקו, מעט נמוכה יותר מגובה הכביש (אם יש לכך משמעות)
מה עלינו לבדוק אם כך?
פרט לכך אנחנו מעוניינים לבדוק את תוואי ההטמנה, באלו פרמטרים כדאי לבדוק אותו,
ולמי לפנות בכדי לברר אותו?
בברכה, ותודה מראש,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח גבוה...
ד"ר זמיר שליט"א11/09/2009אם השכונה ממערב לקו, אתם לא חוטפים את יוני הקורונה, שעפים עם הרוח, אבל המרחק הקצר מדאיג אותי.
אני עכשיו בארה"ב, ואני חוזר רק בסוכות.
אז פשוט תשכרו מכשיר מדידה, מ-קולבוקשר, 099553111, (לדבר עם יאיר)תזכירו את שמי, ושהמכשיר שלי בהשכרה, ואתם צריכים דחוף, הוא יתן לכם 50% הנחה, ותצאו עם כ- 90 ש"ח על זה.
כשאתם יודעים מה הקריה של שדה מגנטי, תגידו לי ונמשיך בתהליך, אני אנחה אותכם, בהתאם, לאן לפנות. אלך תפנו ביוזמתכם לחברת החשמל.
כל טוב, ושנה טובה,
זמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)