מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפים למזעור עוצמת שדה מגנטי מהמחשבדרור11/08/2009
לאחר סיור בכמה אתרים ברשת (אתרים באנגלית) , נוכחתי לדעת שישנו צמח בשם קקטוס שמנטרל כמות נכבדת של שדה מגנטי בקרבת המחשב ומומלץ לשים כמה צמחים כאלה ליד המסך וה PC ' , וגם אכילת פירות וירקות שמכילים ויטמיני C ו A הם חשובים לנטרול שדה מגנטי בגוף ... וגם ישנם התקנים (מין מדביקות מחוררות כאלה) שניתן להצמיד לכל מכשיר חשמלי ומנטרלים את השדה מאיפה ניתן להשיג כאלה ?
עד כמה המידע הזה נכון ומה הטיפים הנוספים שיש לכם להציע לי ... כי אני מרגיש לא טוב לאחר ישיבה ממושכת מול המחשב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון11/08/20091. בקשר לקקטוס וירקות ופירות- פעם ראשונה שאני שומע על כך, לכן לא אוכל להתיחס.
2. האם אתה בטוח שההרגשה הרעה היא עקב השדה המגנטי? גם על תופעה זו אני שומע בפעם הראשונה. אולי הסיבה היא ישיבה לא נכונה, מאמץ של העיניים או סיבה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים למיזעור...
ד"ר זמיר שליט"א12/08/2009יפה ענה חברי המלומד, רם דישון. אבל אם יורשה לי להוסיף: צמחים בולמים קרינת שידור היטב, אבל לא שדה מגנטי. זה עוב רקירות כמו אוויר, וניבלם רק על ידי סגסוגות מסוימות. חוץ מזה אם תשים קקטוסים תידקר בכל פעם, ואז תתגעגע לשדה המגנטי...
באשר לויטמינים נוגדי חימצון C ו- A (צריך ליטול בתור בטא קרוטן ולא את הויטמין עצמו) הם מנטרלים רדיקלים חופשיים שגורמות קרינות שונות להן נחשף הגוף. זה בהחלט נכון. אני יכול להמליץ לך על עוד נוגדי חימצון אם תכתוב לי לדוא"ל הפרטי שלי , אלה דפים שאני שולח לחברים.
[email protected]
באשר להתקנים, אלה לא מנטרלים שדה מגנטי AC, אלא מחליקים מעט את השיאים בשדה מגנטי DC הנוצר על ידי כדור הארץ, ומושפע במקום בו אתה יושב, מהמיכשור המוצב בסביבתך. ראיתי הדגמה של זה במשרד היבואן. אבל פעולה זו לא מבטלת את הקרינות שאתה סופג ממקורות שונים הנמצאים בסביבתך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)