עקצוצים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• עקצוצים
    קטיה
    20/08/2009

שלום, היום דיברתי בסוללרי כאשר הוא בטעינה. הרגשתי עקצוצים , כמו מכות חשמל קטנות מהטלפון. האם מסוכן? יש לציין כי כמעט ולא מדברת בסוללרי ואם כן אז רק ברמקול.דיברתי שיחה בת 3-4 דקות. האם מסוכן? משימוש חד פעמי כאשר הטלפון תוך כדי הנקה יכול להגרם נזק? בנוסף אני אמא מיניקה יש מצב שהקרינה עוברת לחלב (אני מדברת על המקרה בודד הזה).
    מודה מראש על התשובה.
    קטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקצוצים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העקצוצים לא בהכרח מלמדים על קרינה

ד``ר דני וולף
    20/08/2009

העקצוצים לא בהכרח מלמדים על עוצמת קרינה, ובכל מקרה שיחה בת כמה דקות לא גורמת שום נזק.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העקצוצים...

ד"ר זמיר שליט"א
    20/08/2009

אני מצטרף לדעת חברי המלומד ד"ר וולף, אולם, אני מוסיף, שיתכן לעיתים, בפרט באנשים הרגישים לקרינות אלקטרומגנטיות, שיחושו עיקצוצים, המעידים לעיתים על יצירת קרישוני דם זעירים בדם הקפי, כתגובה לקרינה, שאינה חייבת להיות גבוהה.
    הקרינה גם אינה משאירה שום עקבות בחלב.
    מה שהייתי מציע, להיזהר מעתה והלאה, מקירבה יתרה למטענים, ושאר מיתקני חשמל ביתיים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו