מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רכבמאיה31/08/2009
אם אני נוסעת עם בתי ברכב, כשהיא מאחור כמובן, נניח שעתיים כל יום, זה מזיק לה? כמה קרינה יש ברכב רגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכב
ד"ר זמיר שליט"א31/08/2009הקרינה (שדה מגנטי) בכסאות האחוריים של רכב פרטי, חלשה ומעט עוברת את הרקע, בדר כלל כ- 2-4 מיליגאוס, כך שלזמן הנסיעה אין סיכון.
ברכב היברידי, דווקא קרינה חזקה יותר מאחור, עד כ- 25 מיליגאוס, בגלל מערכת טעינת המצבר הנמצאת בצמוד למשענת האחורית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה גבוהה במושב האחורי
מאיה31/08/2009אני נוסעת ברכב סוזוקי משנת 2001 קניתי אותו יד שלישית. בני מאז שנולד היה נוסע איתי במושב האחורי 3 ימים בשבוע בסביבות 3-4 שעות כל יום. כאשר הוא היה בן9 או 10 חודשים (לא זוכרת בדיוק) מדדתי את הקרינה במושב שלו וזה הראה לי 20 מיליגאוס כאשר המכונית עומדת מותנעת (לא מדדתי בזמן נסיעה) כמובן שישר העברתי אותו למושב האחורי השני(מאחורי הנהג) ששם הקרינה 3-5 מיליגאוס כאשר הרכב עומד מותנע.
1) האם לדעתכם נגרם נזק כלשהו במשך 10 החודשים שהוא ישב שם ? חייבת לציין שבזמן ההריון שלי ב4 החודשים האחרונים הייתי יושבת מקדימה ליד הנהג כאשר הקרינה שם יותר גבוהה (בערך 30 מיליגאוס)
2) האם הרכב אינו תקין בגלל הקרינה הגבוהה או שזה נורמאלי? (אינני מכירה את הבעלים הקודמים של הרכב אך נראה שהוא עבר תאונה ותוקן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה גבוהה במושב האחורי
ד"ר זמיר שליט"א31/08/2009הקריאות אצלך דומות לקריאות בוולוו, שם הגיע עד ל- 40 מיליגאוס.
המודל של המכונית שלך מוכר לי, כי גם אני נוהג במכונית כזאת סוזוקי 2001.
אני לא זוכר שמלפנים היו לי קריאות כאלו, אלא הרבה פחות. מאחור היה לי כ- 3 מיליגאוס, זה דומה לקריאות אצלך. אצלי מלפנים רק כ- 3-4 מיליגאוס. שמשהו במערכת החשמל במכונית שלך במערכת ההצתה \ אלטרנטור , גורם לשדה המגנטי החזק. אבל, במכונית שלי חודשו לפני 3 שנים חלקים בכל החלק התחתון כולל מערכות החשמל במנוע, מיזוג ועוד, בגלל תאונה, אז כנראה כאן מקור ההבדל. מכל מקום, מה שהיה היה, בסך הכל השהייה היתה בפרקי זמן יחסית קצרים, גם מה שהיה לך בהריון, זה כבר עבר בשלום, הילד בריא, אז פשוט תתעלמי מזה. עם הפנים לעתיד טוב יותר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)