קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    שי
    06/09/2009

רציתי לדעת איך לנהוג במקרה הבא:

אני יושן בחדר וצמוד אליי יש גם חדר זאת אומרת שיש לנו קיר משותף .
    הבעיה היא מה עושים במקרה שאני יושן צמוד לקיר, ומצידו האחר של הקיר בחדר השני ישנם שקעים ומכשירי חשמל שפועלים כתוצאה מהשקעים שיש בקיר שמשותף לשנינו .
    האם קרינה מגיעה אליי כתוצאה משקעים פעילים מצידו השני של הקיר?
    מה לעשות הרי תמיד יש שקעים בקירות משותפים בכל תחומי החיים בעבודה או בבית זה בלתי זה להתחיל להתרחק מקירות שבצידם השני יש שקעים פעילים מה לעשות???מה המלצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא קיבלתי תשובה?

שי
    06/09/2009

למה לא קיבלתי תשובה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא קיבלתי תשובה ?

ד"ר זמיר שליט"א
    06/09/2009

המשיבים האחרים, וגם אני עסוקים גם בדברים אחרים, ולא תמיד מצליחים לענות מייד.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    06/09/2009

אתה חושש ממה שאין מה לחשוש, לעומת זאת כדאי לשים לב שמצד שני של הקיר ליידו אתה ישן (לא יושן) אין גב צג של מחשב מהדור הישן או טלויזיה מהדור הישן, כי אלה יוצרים שדה מגנטי חזק, העובר את הקיר כמו אוויר.
    תיזהר גם מלוח חשמל מצד שני של הקיר, מטענים, וכיוב'.
    סתם משקעים אין לחשוש.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו