קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    יוליה
    08/09/2009

שלום ד"ר שליטא!
    מבקשת עזרה במספר שאלות:
    1.במבנה בו אני עובדת, מאחורי הקיר של המשרד שלי יש שטח בנוי עליו כתוב:"סכנה מתח גבוה, שייך לחברת החשמל". הכיסא שלי מנצא בסמוך לאותו יר וני בהריון מתקדם. האם כדאי למדוד את רמת הקרינה? האם זה עלול לפגוע גם בעובר?

2. לגבי עמוד חשמל עליו כתוב "סכנה מתח גבוה" - והוא נראה קטן אבל יש עליו קופסא של שנאי והוא ממוקם בסמון למגרש משחקים בו בני בן 3 משחק (מרחק של כ-5 מטרים) - האם כדאי למדוד.\

3. עוד עמוד כזה נמצא בסמוך לדירה שאנחנו מעוניינים לשכור, מה דעתך?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    08/09/2009

1. בהחלט כדאי למדוד. בדרך כלל אני משאיל מכשיר מדידה ללא תשלום היות ואני טס לחו"ל עוד יום, אני מקבל מחר את המכשיר לאיחסון.
    תוכלי לשכור מכשיר מדידה מחברת קולבוקשר 099553111 (יאיר) להגיד שהמכשיר שזמיר משאיל היה בהשאלה, תקבלי 50% הנחה.
    2. גם שם כדאי למדוד.
    3. גם שם כדאי למדוד.
    שתשכרי מכשיר מדידה, תמדדי בשלושה המקומות, ותפתרי את התעלומה. תוכלי למסור לי את התוצאות בדוא"ל הפרטי שלי., ואענה לך גם מחו"ל.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו