מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשיפה לקרינה מארון חשמלתומר לוין09/09/2009
אני כעת בן 34 המקרה שאירע היה לפני 5 שנים.
בעבודתי נחשפתי לקרינה אלקטרומגנטית של 20-40 מיליגאוס לאורך כל היום (נגיד 9 שעות עבודה) למשך שנתיים,מארון חשמל שרק אני עבדתי בצמוד אליו.לאחר השנתיים קיבלתי לימפומה אגרסיבית( סרטן הלימפה).LARGE BCELL DEFUSE LYMPHOMA.
איך שנותחתי (לפני הטיפולים הכימיים וההקרנות) התקינו קיר כספית לחסום את הקרינה,בעקבות המלצה של בודק קרינה.
כיום תודה לאל אני ברימיסיה מלאה מנסה לחיות האלה עם כל הפחדים הנפשיים.
המחלה הזו שינתה את החיים,מילאה אותי בפחד,
וכל הזמן יש לי המחשבה הזאת לקרינה מארון חשמל.
האם לדעתכם יש קשר בין הקרינה שקיבלתי לבין המחלה?
תודה
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת הבטן כן הוכחה משפטית קשה
ד``ר דני וולף09/09/2009תחושת הבטן שלי היא שהפגיעה היא בהחלט מהקרינה האלקטרומגנטית החזקה מאוד שנחשפת לה במשך שנתיים. לפחות הקרינה זרזה את הלימפומה, שאלולא הקרינה מי יודע אם הייתה פורצת. בבית משפט יהיה קשה מאוד להוכיח זאת, ובכל מקרה התהליך יקר ומייגע, ותוצאותיו כלל לא בטוחות.
שתהיה לך בריאות טובה, ובשורות טובות ושנה טובה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)